سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ITCT10_082
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 108
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیاده سازی و مقایسه VoIP در شبکه های MPLS و ATM
چکیده مقاله:
ارتباطات یکی از نیازهای حیاتی بشریت است و انسان همواره به دنبال ابداع فناوری هایی بوده است کهبتواند با استفاده از آنها با سایر همنوعان خود ارتباط برقرار نماید. درگذشته ای نه چندان دور که انساناستفاده از اینترنت را تجربه نکرده بود، ارتباطات محاوره ای صرفاً از طریق تلفن و به کمک خطوطPSTN انجام می گردید.ایجاد سرویس های تلفن در خطوط اشتراکی IP network ها و مهم ترین آنهااینترنت چگونگی ارتباط امروزه را تغییر داده است. مزیت داشتن ارتباطی امنتر و بسیار ارزان به دلیلتقسیم هزینه ی خطوط ارتباطی بین مشترکان باعث شده VoIP به یک ارتباطی بادوام و قابل رشد درمقایسه با شبکه های تلفن قدیمی تبدیل شود. بسترهای مختلفی برای پیاده سازی و استفاده از VoIPوجود دارد، MPLS و ATM دو ساختار محبوب و پرکاربرد شبکه هستند که هرکدام مزیت های خاصخود را نسبت به دیگری دارند. انتخاب بین این دو ساختار برای شرکت های بزرگ که قصد استفاده ازVoIP را به صورت کلان در شبکه خود دارند بسیار حیاتی است. در این مقاله سعی کرده ایم کیفیتVoIP را در دو شبکه ATM و MPLS با استفاده از شبیه ساز Opnet مقایسه کنیم و با توجه بهنتایج بدست آمده به راحتی می توان کیفیت بالاتر ارتباط VoIP را در MPLS نسبت به ATM نتیجه گرفت.
کلیدواژه ها:
مقایسه کیفیت VoIP، شبکه ATM، شبکه MPLS، شبیه ساز Opnet
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136756/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محرابی فرد، مصطفی و ریوندی، جواد،1399،پیاده سازی و مقایسه VoIP در شبکه های MPLS و ATM،دهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات،کامپیوتر و مخابرات،،،https://civilica.com/doc/1136756
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، محرابی فرد، مصطفی؛ جواد ریوندی)
برای بار دوم به بعد: (1399، محرابی فرد؛ ریوندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.