رایانش ابری و شبکه های نرمافزار محور: مروری بر مکانیزم های متعادل سازی بار در رایانش ابر مبتنی بر شبکه نرم افزار محور
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات،کامپیوتر و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCT10_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 441
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، گیلان، ایران
چکیده
رایانش ابری با نرم افزار دسترسی به داده و سرویس های ذخیره سازی سر وکار دارد و ممکن است نیازی نباشدکاربر نهایی از محل فیزیکی و پیکربندی سیستمی که این سرویس ها را ارائه می دهد اطلاع داشته باشد و در ذخیرهسازی ابری موازنه بار مسئله ای کلیدی و چالش برانگیز است. موازنه بار به بهره وری مناسب منابع کمک می کند و درنتیجه در ارتقای کارایی سیستم بسیار موثر است. مکانیزم متعادل سازی بار به پخش کردن بارکاری پویا بر روی گره هایمختلف را تضمین می کند تا هیچ گرهای بیش از حد بار نداشته باشد البته محدودیت هایی از لحاظ انعطاف پذیری وسازگاری برای متعادل کننده های معمولی بار وجود دارد که برای حل این چالش متعادل سازی بار ثابت استفاده از روشهای مبتنی بر شبکه نرمافزار محور بسیار مفید است. شبکه نرم افزار محور یک نوآوری در حال توسعه است که بهسرعت به استراتژی ها کمک می کند تا با اداره ی بخش کسب و کار آشنا شوند، بدون اینکه به ابزار راه اندازی مبتنی برفروشنده متکی باشند. این شبکه ها برای تصمیم کنترلی به الگوریتم کمک می کند تا به سیستم اعمال شده و عملکردالگوریتم، مقیاس پذیری و انعطاف پذیری را افزایش، زمان پاسخ و مصرف انرژی در سیستم را کاهش دهد. در این مروربه بررسی مکانیزم های متعادل سازی بار مبتنی بر SDN پرداخته شده و انواع روش های متعادل سازی بار بر اساسSDN با استفاده از کنترل کننده های مختلف بررسی می شود.کلیدواژه ها
رایانش ابر، شبکه های نرم افزار محور و متعادل سازی بارمقالات مرتبط جدید
- بررسی عددی تاثیر لایه مرزی بر عملکرد انتقال حرارت و افت فشار در مبدل های حرارتی
- Quantitative Insights into G Protein Signaling: A Review of Recent SPR Methodologies and Discoveries
- استفاده از دو الگوریتم رمزنگاری AES و DES در راستای افزایش امنیت اطلاعات در شبکه های حسگر بیسیم
- پیشنهاد الگوریتم های بهینه سازی برای طراحی گراف های پیچیده با استفاده از شبکه های مولد (GAN)
- طراحی و ارزیابی مدل های تحلیلی برای تسریع فرایند های تصمیم گیری در تحلیل داده های بزرگ به کمک تکنیک یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.