ضرورت انجام پژوهش در زمینه ی پیشگیری از تخلفات اقتصادی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF05_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 423
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام علی زاده

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه شهید باهنر کرمان و کارشناس امور مالی اداره کل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان

حیدر میرزائی

کارشناس ارشد حقوق عمومی و مدیر حقوقی اداره کل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان

چکیده

این مقاله در حوزه ی پیشگیری از تخلفات اقتصادی و تلاشی جهت تشریح مسائل مربوط به آن به منظور تحلیل و بررسی نیازسنجی ایجاد هسته های پژوهشی در ادارات کل سازمان تعزیرات حکومتی میباشد. مطالعه ی حاضر از نوع مروری و روش گردآوری اطلاعات عمدتا0 کتابخانه ای می باشد. در این میان از انواع منابع نوشتاری، کتب، مقالات، پایگاه های اطلاع رسانی اینترنتی استفاده شده است. به عبارت دیگر، با استفاده از جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای سعی بر نمایش تصویری روشن از وضعیت موجود گردید و سپس با تحلیل شرایط حاکم، ایجاد هسته های پژوهش را در ادارات سازمان تعزیرات پیشنهاد گردید. بررسی تحقیقات صورت گرفته بیانگر این موضوع است که، پژوهش به عنوان منبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید می تواند به سازمانهایی مشابه سازمان تعزیرات حکومتی که از نزدیک در جریان بررسی و مشاهده تخلفات اقتصادی و آسیب های ناشی از آن میباشد در جهت تصمیم گیری های کلان در زمینه اصلاح قوانین و مقررات، آسیب شناسی اجتماعی و ارائه راهکارهای بازدارنده مثمر ثمر واقع گردد.

کلیدواژه ها

پژوهش، پیشگیری، تخلفات اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.