سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ICMET08_087
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 66
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی و استخراج شاخص های آنها
چکیده مقاله:
امروزه اهمیت نیروی انسانی به عنوان کارکنان دانشی و مستعد بر کسی پوشیده نیست. جذب و نگهداشتاین منابع مهم امری حیاتی برای سازمان محسوب می شود. به بیان دیگر حفظ و نگهداشت منابع انسانی راتلاش مدیر برای حفظ مطلوب کارکنان به منظور دستیابی به اهداف کسب وکار تعریف می کنند که این مهمرابطه تنگاتنگ با الگوهای رفتاری مدیران دارد. از سوی دیگر شیوع ویروس کوید 19 و التزام به دورکاری،مدیران را بیش از پیش به این شیوه فعالیت و بهره مندی از منافع آن ترغیب نموده است ولیکن در چنینشرایطی، احتمال از دست دادن نیروی انسانی کارآمد به دلیل فراهم بودن امکان فعالیت در سازمان هایدیگر و جذب در آنها مطرح می شود. بنابراین، اهمیت موضوع و منحصربه فرد بودن آن در جامعه امروز،محققین را بر آن داشت که به بررسی تفضیلی ادبیات نظری در حوزه های الگوهای رفتاری مدیران، حفظو نگهداشت منابع انسانی و دورکاری بپردازند. بدین منظور، مطالعه با جستجو در نشریات معتبر علمیداخلی و خارجی و تعیین واژههای کلیدی و جستجو برای یافتن ادبیات و سابقه پژوهش آغاز و با استفادهاز کتابخانه ها و وب سایت های تخصصی و استفاده از مأخذ دستاول و دستدوم ادامه یافت. در جستجویاولیه 250 مقاله به دست آمد و در مرحله دوم، جمع آوری مقالات و بررسی اولیه آنها انجام گردید که ازمجموع مقالات به دست آمده، 50 مقاله دارای موضوعات مرتبط با تحقیق حاضر بودند. در مرحله بررسینهایی و گزینش مطالعات، محقق به منظور شناسایی ویژگی ها و شاخص های هر مدل، مدل های بررسی شدهرا به 17 نفر از خبرگان شامل اعضای هیئت علمی رشته مدیریت، فرستاده و طی مصاحبه با آنان به استخراجشاخص های الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی پرداختند.
کلیدواژه ها:
الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136425/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسماعیل زاده، مونا و شرافت، ابوالفضل و خیراندیش، محسن،1399،مروری بر الگوهای رفتاری مدیران، دورکاری و حفظ منابع انسانی و استخراج شاخص های آنها،هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه،،،https://civilica.com/doc/1136425
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اسماعیل زاده، مونا؛ ابوالفضل شرافت و محسن خیراندیش)
برای بار دوم به بعد: (1399، اسماعیل زاده؛ شرافت و خیراندیش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.