بهبود خطای اندازه گیری ارتفاع لایه کف در ستون های فلوتاسیون صنعتی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی مس
- کد COI اختصاصی: COPPER01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1636
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی،عضو انجمن پژوهشگران جوان، د
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی معدن
دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی برق
دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، عضو انجمن پژوهشگران جوان، د
چکیده
پس از سال ها استفاده از ستون های فلوتاسیون، در کارخانه های فرآوری مواد معدنی هنوز از تمام پتانسیل آن در فرآیند فلوتاسیون استفاده نمی شود. یکی از مهم ترین دلایل آن، ضعف در منطق و نحوه استفاده از امکانات کنترلی است. نقص در محاسبه ارتفاع لایه کف مهم ترین مشکل مربوط به کنترل ستون فلوتاسیون است که کارآیی کنترل را به میزان قابل توجهی کاهشمی دهد. در این مقاله به دلیل وجود مشکلات در محاسبه ارتفاع کف ستون فلوتاسیون مجتمع مس سرچشمه، روش هایی مبنی بر تغییر میانگین دانسیته کف در منطق کنترلی و پیش بینی ارتفاع کف با استفاده از متغیرهای قابل دستکاری بر اساس مدل سازی شبکه های عصبی پیشنهاد شده است. با اندازه گیری مقدار ارتفاع کف واقعی، مقدار متوسط دانسیته کف برابر 0/32 به دست آمد که با جایگزینی این مقدار در منطق کنترلی میزان خطای موثرRMS) از 36 سانتیمتر به 9 سانتیمتر کاهش یافت. همچنین با استفاده از شبکه عصبی پیشخور با ساختار 1-10-13-3 با ورودی های سه متغیر قابل دستکاری دور پمپ باطله، دبی جریان های آب شستشو و هوای ورودی، ارتفاع لایه کف پیش بینی گردید. در پیش بینی با استفاده از روش مذکور، ضریب همبستگی 0/95 و مقدار موثر خطا برابر 4/02 سانتیمتر برای مرحله آزمون حاصل شد.کلیدواژه ها
ستون فلوتاسیون، ارتفاع لایه کف، کنترل، دانسیته کف، شبکه های عصبیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.