فایل کامل ایبوک به فرمت PDF
مشخصات نویسندگان کتاب دستورالعمل شناساییهای ژئوتکنیکی در آبهای ساحلی ایران
کد کتاب/لینک ثابت به این کتاب
کد یکتای اختصاصی (COI) این کتاب در پایگاه سیویلیکا میباشد و برای لینک دهی به این کتاب می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت کتاب در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136002/
پیش گفتار کتاب
کشور ایران با توجه به قرارگیری در مجاورت خلیج فارس، دریای عمان و دریای مازندران و دارا بودن حدود ۵۸۰۰ کیلومتر خط ساحلی، یک کشور دریایی محسوب می شود. بهره برداری از این مرزهای آبی وسیع به منظور رشد و شکوفایی اقتصاد و اشتغال کشور نیازمند توسعه صنایع دریایی می باشد. توسعه فعالیت های صنعتی در سواحل و بنادر دریاها اعم از ساخت سازه های بندری، خطوط لوله، احیاء زمین و همچنین کارهای فراساحلی نظیر احداث سکوهای استخراج منابع زیرزمینی نیاز به انجام عملیات شناسایی و بررسی های زیر سطحی در زیر آب را بیشتر می کند. شناسایی های زیر سطحی به منظور اطلاع از وضعیت ژئوتکنیکی لایه های زمین، پیش نیاز طراحی سازه های دریایی می باشد. این شناسایی ها در پروژه های دریایی نیازمند تجهیزات و برنامه ریزی مناسب است. توسعه روزافزون صنایع دریایی، نیاز بیش از پیش به دستورالعملی منسجم جهت انجام مطالعات ژئوتکنیکی دریایی را موجب شده است. از این رو دستورالعمل حاضر به منظور راهنمایی برای مهندسان حرفه ای در این حوزه آماده و ارایه شده است.
پیشگفتار مجری
ساخت و توسعه سازه های مختلف دریایی مستلزم انجام شناسایی و بررسی های ژئوتکنیکی زیر سطحی در دریا می باشد. هدف از این بررسی ها تعیین مشخصات ژئوتکنیکی مصالح بستر دریا است که لازمه آن نمونه گیری از بستر دریا و انجام آزمایش بر روی آن است. امروزه روش های مختلفی جهت تهیه نمونه های دست نخورده و دست خورده از بستر دریا وجود دارد که با توجه به سختی و حجم زیاد عملیات در این گونه پروژه ها آشنایی با مراحل، روشها و دستگاه های مختلف موجود به منظور انتخاب روش و دستگاه مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است و عدم انتخاب روش مناسب موجب اتلاف هزینه و زمان زیادی خواهد شد. دستورالعمل حاضر به عنوان راهنمایی برای انجام شناسایی های ژئوتکنیکی در پروژه های دریایی در ایران تنظیم شده است.
فهرست مطالب کتاب
(برای نمایش کلیک نمایید)طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
مدیریت اطلاعات پژوهشی
مقالات مرتبط جدید
- بررسی روشهای محاسبه سازه ها در مقابل زلزله در آئین نامه ها
- مقایسه طیف آئین نامه 2800 ایران با طیف طرح سطوح مختلف محاسبه شده برای طراحی در حوالی گسل شمال تهران
- نقائص و طرز تقویت ساختمان های فولادی موجود در ایران
- عرضه و تقاضای مصالح ساختمانی در شرایط بازسازی پس از زلزله
- شناخت ابعاد مسکن و تحلیل و ارزیابی خسارات ناشی از زلزله 1369 رودبار
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی رفتار لرزه ای اتصالات صلب از نوع تیر I به ستون قوطی
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
- تعیین مشخصه های کیفی و نحوه ارزیابی رنگها و پوششهای اکریلیک پایه آب برای استفاده داخلی و خارجی ساختمان
- دستورالعمل کنترل کفیت شیرآلات بهداشتی ساختمانی (اهرمی)
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این کتاب به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.