سال انتشار: 1398
محل انتشار: همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی
کد COI مقاله: TABATABAII01_056
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 107
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مبادی کلامی اعتبار علم از منظر اصولیین و علامه طباطبایی
چکیده مقاله:
ازجمله مباحث مهمی که در علم اصول مورد توجه اصولیون قرار گرفته است مسئله علم یا قطع می باشد؛ اینکه چرا علم و قطعحجت است و عمل برخلاف آن جایز نیست همواره مورد بحث و نظر اندیشمندان اسلامی بوده است. هدف از نگارش این مقاله،شناخت مبانی قطع از دیدگاه علامه و نقد علامه به دیدگاه اصولیون، برای شناخت بهتر دیدگاه ایشان نسبت به مسئله قطعمی باشد. این تحقیق به شیوه توصیفی به جمع آوری و بیان مطالب پرداخته و سعی در پاسخ به این سؤال دارد که آیا حجیتقطع ذاتی است یا اینکه این ما هستیم که به علم اعتبار می دهیم؟ در نتیجه می توان گفت نحوه فعالیت های روزمره باواقعیت های خارجی، بیانگر این است که ما به علم، اعتبار واقعیت داده ایم یعنی صورت ادراکی را همان واقعیت خارج می گیریمو آثار خارج را از آنِ علم و ادراک می شماریم.
کلیدواژه ها:
علم، حجیت، اعتباریات، علوم اعتباری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1135679/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب انصاری، حوا و رضوی، سیدمحمد و طالع زاری، مهدی،1398،مبادی کلامی اعتبار علم از منظر اصولیین و علامه طباطبایی،همایش ملی اندیشه های فلسفی کلامی علامه طباطبایی،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/1135679
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عرب انصاری، حوا؛ سیدمحمد رضوی و مهدی طالع زاری)
برای بار دوم به بعد: (1398، عرب انصاری؛ رضوی و طالع زاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.