سال انتشار: 1398
محل انتشار: دومین همایش بین المللی شورورزی
کد COI مقاله: CBACONF02_143
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 70
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله همزیستی پسته با قارچ های مایكوریز در خاک های شور
چکیده مقاله:
پسته (Pistacia vera) به عنوان يک محصول کشاورزي استراتژيک در ايران شناختهمي شود و کشت آن اغلب در مناطق خشک و نيمه خشک گسترش دارد. يکي از مهمترينتنش هايي که در اين مناطق ممکن است بر سر راه توليد اين محصول قرار بگيرد، تنش شورياست. علي رغم اينکه درخت پسته نسبت به ساير گياهان تحمل نسبتاً بيشتري به شوري دارد،شور شدن آب و خاک کشاورزي در سال هاي اخير تأثير به سزايي بر کاهش توليد اين محصولدر مناطق خشک و نيمه خشک ايران داشته است. برخي ميکروارگانيسم هاي مفيد خاک مانندقارچ هاي مايکوريز قادرند با برقراري رابطه همزيستي، رشد گياه را در شرايط شور بهبودببخشند. در واقع اين ميکروارگانيسم هاي همزيست با افزايش سطح جذب ريشه، جذب آبو برخي عناصر کم تحرک را در گياه تسهيل مي کنند. بنابراين پيشنهاد مي گردد كه قارچ هايمايكوريز با تركيبي از اثرات تغذيه اي، بيوشيميايي و فيزيولوژيكي موجب تسهيل تنش شوريمي شوند و در واقع به عنوان تعديل كننده هاي زيستي در شرايط شوري شناخته مي شوند.
کلیدواژه ها:
پسته، خاک های شور، قارچ مایکوریز، همزیستی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1135282/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاکدامن، نجمه و نادی، ماریه و جوانشاه، امان اله،1398،همزیستی پسته با قارچ های مایكوریز در خاک های شور،دومین همایش بین المللی شورورزی،یزد،،،https://civilica.com/doc/1135282
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پاکدامن، نجمه؛ ماریه نادی و امان اله جوانشاه)
برای بار دوم به بعد: (1398، پاکدامن؛ نادی و جوانشاه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ایجاد حس مکان در مجتمع های مسکونی بر پایداری اجتماعی
- Sustainable Development - Islamic Perspectives
- رعایت اصول پایداری زیست محیطی در ساختمان های بلند
- بررسی معماری پایدار منطقه شمال غرب ایران
- حل تحلیلی معادله ی نیروی مخصوص برای کانال های ذوزنقه ای ، مثلثی و دایره ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.