بررسی موانع توسعه گردشگری ورزشی در شهرستان جویبار
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی
- کد COI اختصاصی: ICSPORT01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 398
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه پیام نور واحد کرج
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی موانع توسعه گردشگری ورزشی شهرستان جویبار می باشد. پژوهش حاضر از بعد گردآوری داده ها توصيفی پيمایشی - و از بعد هدف تحقيق، کاربردی است. جامعه آماری این پژوهش را کليه کارشناسان بخش گردشگری سازمان ميراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، کارشناسان آژانس های مسافرتی فعال در زمينه تورگردانی، کارشناسان ورزشی اداره ورزش و جوانان و روسای هيئت های ورزشی شهرستان جویبار تشکيل می دهند که شامل 102 نفر می باشند که با توجه به در دسترس بودن، کل جامعه به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای جمعآوری اطلاعات از پرسشنامه مشکلات گردشگری ورزشی محمدی، شریف 1388 استفاده گردید که پایایی آن در این پژوهش با روش آلفای کرونباخ برابر با 87 / 0 بدست آمده است. همچنين برای تجزیه و تحليل داده ها از نرم افزار 18 spss و روش های آمار توصيفی و استنباطی (آزمون فریدمن برای رتبه بندی داده ها و آزمون کروسکال واليس برای مقایسه گروه های مورد بررسی) استفاده شد. نتایج نشان داد که مشکلات مربوط به زیرساخت ها با ميانگين رتبه 2/52 در رتبه اول موانع توسعه گردشگری ورزشی شهرستان جویبار قرار دارد. همچنين نتایج آزمون فریدمن نشان داد که عدم کنترل و نظارت بر فعاليت واحدهای گردشگری و گردشگری ورزشی در اولویت اول مشکلات مدیریتی، برخورد نامناسب با گردشگران و فقدان امنيت در برخی از مناطق برای گردشگران در اولویت اول مشکلات فرهنگی و ضعف در سيستم حمل و نقل زمينی، هوایی و ریلی در اولویت اول مشکلات زیرساخت ها قرار دارند. باتوجه به نتایج تحقبق لزوم برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت های لازم جهت توسعه گردشگری ورزشی الزامی می باشد.کلیدواژه ها
گردشگری، گردشگری ورزشی، مشکلات مدیریتی، مشکلات فرهنگی، مشکلات زیرساختمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.