بررسی رابطه مشارکت شهروندان و رضایتمندی آنان (مورد مطالعه: شهرداری بیرجند)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس ملی عمران، معماری و فناوری اطلاعات در زندگی شهری
- کد COI اختصاصی: CRMCE01_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 649
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، کارشناس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری بیرجند
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، رئیس اداره زیرساخت و امور داده شهرداری بیرجند
کارشناس عمران، شهردارمنطقه یک بیرجند، شهرداری بیرجند
کارشناس علوم اجتماعی، رئیس اداره اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بیرجند
چکیده
امروزه یکی از ارکان اساسی برنامهریزی شهری، توجه به مشارکت آگاهانه و فعالانه شهروندان در تمامی ابعاد توسعه است.بنابراین تغییر در جهت استفاده از رویکردهای مشارکتی و جلب رضایت شهروندان ضرورتی انکارناپذیر است. هدفپژوهش حاضر بررسی رابطه مشارکت شهروندان و رضایتمندی آنان (مورد مطالعه: شهرداری بیرجند) است. جامعه آماریدر این تحقیق شامل شهروندان بالاتر از 20 سال شهر بیرجند می باشد. بر اساس سالنامه آماری و آخرین سرشماری عمومینفوس و مسکن جمعیت افراد بالای 20 سال بیرجند 83550 نفر می باشد. نمونه آماری از طریق جدول مورگان 384 نفرمحاسبه شد و پرسشنامه بین آنها به روش در دسترس به صورت الکترونیکی توزیع شد. این تحقیق ازلحاظ ماهیت و روش،یک تحقیق توصیفی از نوع علی و از منظر هدف یک تحقیق کاربردی می باشد. برای گرداوری داده ها از دو پرسشنامهاستاندارد مشارکت شهروندان محمدی و همکاران (1392)، رضایت شهروندان کریمیان بستانی و همکاران (1391) استفادهشد که پایایی این پرسشنامه ها در این پژوهش به ترتیب 0.917 ، 0.930 می باشد. روایی پرسشنامه ها نیز با توجه به استانداردبودن به تأیید استاد راهنما رسید. برای تجزیه وتحلیل داده ها از شاخص های توصیفی و مدل سازی معادلات ساختاری باکمک نرم افزار SPSS و PLS Smart استفاده شد. مقدار تأثیر مستقیم و معنادار مشارکت شهروندان بر رضایتمندیشهروندان (با ضریب مسیر 0.262) می باشد.کلیدواژه ها
مشارکت شهروندان، رضایت شهروندان ، معادلات ساختاریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.