مقاومت در برابر تهدیدات دفاعی در گام دوم انقلاب

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
  • کد COI اختصاصی: RESPC01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 979
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی ابراهیمی هاتف

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه جامع امام حسین (ع)

چکیده

انقلاب اسلامی با گذر از فراز و نشیب های گوناگون تاریخی و با وجود تهدیدات مختلف دشمنان، به دهه پنجم حیات طیبه خود وارد شده است. چگونگی عبور از تهدیدات پیشرو تا دستیابی به قله ها، از جمله مهم ترین مسائلی است که اندیشه دلسوزان نظام اسلامی را به خود مشغول کرده است. صدور بیانیه گام دوم از جانب رهبر معظم انقلاب را می توان پاسخی به این دغدغه و آغازی بر دور جدید مدیریت کشور در عرصه های مختلف از جمله دفاعی امنیتی دانست که می تواند کشور را در مسیر تحقق آرمان ها قرار دهد. در این پژوهش راهکارهای تهدیدات دفاعی امنیتی با تأكيد بر بیانیه گام دوم انقلاب موردبررسی قرار گرفته است. هدف اصلی پژوهش، شناسایی تهدیدات دفاعی امنیتی با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب و ارائه راهکارهای مطلوب برای پیشگیری است. از نظر محقق ضرورت شناسایی تهدیدات و راهکارهای مقابله با آن، با محوریت آمادگی همه جانبه مورد اشاره در بیانیه گام دوم انقلاب اقدامی مهم می نماید. محقق با روش توصیفی تحلیلی و به صورت کاربردی، با مطالعات نظری و بررسی نظر خبرگان به این نتیجه می رسد که با احصاء راهکارهای بازدارندگی، از جمله همگرایی نظامی با سایر کشورهای جهان، انعقاد پیمان های نظامی با سایر کشورهای جهان، انتخاب سیستم های جنگ افزار نیروهای مسلح، تبدیل تهدیدهای نظامی به فرصت، ممانعت از به وجود آمدن جنگ سخت، تطبیق دانش و فناوری با تولیدات دفاعی وزارت دفاع می تواند مقاومت دفاعی - امنیتی در برابر تهدیدات در گام دوم انقلاب اسلامی را هموار سازد. می توان راهکارهای مناسب برای عبور از تهدیدات دفاعی امنیتی ارائه نمود. بر این اساس پیشنهاداتی به کاربران و محققان مطرح می سازد.

کلیدواژه ها

تهدیدات امنیتی، بازدارندگی، گام دوم انقلاب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.