مولفه ها و ویژگی های قدرت نرم ج.ا.ا
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
- کد COI اختصاصی: RESPC01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 461
نویسندگان
مدرس دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
عضو هیئت علمی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
چکیده
این مقاله با هدف احصاء مؤلفه ها و ویژگی های قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران و با استفاده از روش توصیفی تحلیلی تدوین شده است. در دهه های اخیر و به دنبال تغییر و تحولات سیاسی اجتماعی و همه جانبه در عصر حاضر در ابتدای دهه ۸۰ میلادی توسط غرب و امریکا، با ارائه الگوهای غیر نظامی و تغيير در روش های دستیابی و تسلط برکشورهایی نظیر جمهوری اسلامی قدرت نرم کلید زده شد. دشمنان انقلاب اسلامی با اتخاذ راهبرد استحاله و بی ثبات سازی تلاش نموده تا اندیشه نظام جمهوری اسلامی ایران را در ایران با چالش های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ... روبرو سازد و نظام اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد. آنچه باعث شد نظام جمهوری اسلامی را در مقابل هجمه های دشمنان ناکام کند، اتکای به قدرت الهی و بهره گیری از مؤلفه های قدرت نرم در جمهوری اسلامی بوده است. تجربه نشان است که مهم ترین راهبرد حفظ و انسجام جمهوری اسلامی تقویت این مؤلفه در راستای استحکام بخشی به سیستم درونی نظام اسلامی است؛ بنابراین قدرت نرم انقلاب اسلامی کارآمدی نرم افزارانه خود را برای جامعه جهانی به نمایش گذاشت و باعث خوشحالی ملت مسلمان و شهیدپرور ایران و دوستان منطقه ای و جهانی انقلاب اسلامی گردید. لذا سؤال اصلی مقاله این است: مؤلفه ها و ویژگی های قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران کدم اند؟ نتایج بررسی حاضر نشان داد که مؤلفه های کلیدی قدرت نرم ج.ا عبارت اند از گرایش به اسلام، تفکر شیعه و اشاعه ارزشها، ولایت فقیه، سرمایه اجتماعی و مشارکت فعال در صحنه های سیاسی- اجتماعی، توجه به الگوی اقتصاد مقاومتی، ارتباط گیری مؤثر و دیپلماسی فعال.کلیدواژه ها
قدرت نرم، شاخصه ها، مؤلفه ها، جمهوری اسلامی ایرانمقالات مرتبط جدید
- شناسایی ویژگی های سازمان پیشرو در به کارگیری هوش مصنوعی
- قراردادهای هوشمند تجاری در متاورس با هدف خودکارسازی فرآیند تجارت
- Artificial Intelligence-Enhanced Repair Strategies in Online Collaborative EFL Classrooms: Toward a New Paradigm of Interactional Competence
- تاثیر هوش مصنوعی بر کارایی عملیات نظامی اوکراین علیه روسیه
- ارزیابی استرس و اضطراب با استفاده از پردازش سیگنال های مغزی و مدل های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.