مبانی نظری قدرت نرم انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
- کد COI اختصاصی: RESPC01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 554
نویسندگان
دانش آموخته دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام)
مدرس و پژوهشگر دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه السلام)
چکیده
انقلاب اسلامی ایران که برای احیای دین صورت پذیرفت و با وجه تمایز اسلامی و مردمی بودن از دیگر انقلاب های جهان متمایز گردیده؛ مؤلفه هایی از قدرت نرم را مطرح، بازتولید و الگوسازی کرد. مولفه هایی که در آنها، نقش اسلام ناب محمدی به وضوح قابل مشاهده بود. قدرت نرم در گفتمان اسلامی، برآیندی از چهره مثبت و لطيف قدرتی است که منشأ آن خداوند و قرآن کریم است. مؤلفه های قدرت نرم انقلاب اسلامی عبارت اند از: اتحاد ملی، علم و تولید علم، بصیرت، عدالت خواهی، استکبارستیزی، اخلاق محوری و... مقام عظمای ولایت در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به شکلی زیبا و قلمی بی بدیل و مثال زدنی این مؤلفه ها را شرح داده و با نگاهی پدرانه دربارهی این مؤلفه ها که هم قدرت و هم ثمره انقلاب اسلامی اند، جوانان را مخاطب قرار داده و توصیه هایی فرموده اند. لذا هدف پژوهش حاضر بررسی مؤلفه ها و مبانی قدرت نرم انقلاب اسلامی و فرمایشات معظم له در این ارتباط در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است. این تحقیق به لحاظ هدف، کاربردی و روش تحقیق، توصیفی می باشد. در بخش گردآوری اطلاعات با استفاده از روش کتابخانه ای و مراجعه به اسناد و مدارک موجود، موردنیاز گردآوری و تحلیل محتوا شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که مؤلفه های تثبیت کننده ی انقلاب می توان ولایت فقیه را نام برد که اطاعت از آن باعث تثبیت، حفظ و تقویت قدرت نرم و اقتدار انقلاب می شود.کلیدواژه ها
قدرت نرم، گام دوم، عدالت محوری، اخلاق محوری، بینش سیاسی، استکبارستیزیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.