بررسی عملکرد ساختارهای کششی کابلی و غشایی و امکان ایجاد یک پل کابلی بین جزیره قشم و بندر پل با محاسبات ساده

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE01_207
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3026
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحیدرضا محسنی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه

سیدمصطفی اشرفی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه علوم و تحقیقات فارس

چکیده

امروزه در دنیا از انواع مختلفی از سازه های کابلی و غشایی مورد استفاده قرار میگیرد کابل تنها قادر است نیروی کششی را در یک بعد و غشا و چادرتوانایی تحمل کشش در دو بعد را دارند این نوع سازه ها که در سطح دنیا بسیار مطرح گردیده اند بصورت انفرادی و یا با ترکیب با دیگر سازه ها به عنوان سازه ای مقاوم با قابلیت هایی خاص شناخته می شوند از کابل در انواع مختلفی از پل های معلقاستفاده شده و غشا و چادر بصورتی ویژه در ترکیب با کابل و سایر سازه ها و یا انفرادی به عنوان ساختار منحصر به فرد مطرح گردیده اند بسیاری از این نوع سازه ها به عنوان یک سازه سبک که سطح بسیار زیادی را درز یر پوشش داده شناخته شده اند. همچنین سازه های غشایی از نوع بادی نیز به عنوان سازه های موقت بادوام و زیبا ایجاد گردیدها ند. دراین جا سعی شدها ست ضمن معرفی این نوع سازه ها به بررسی امکان ایجاد پلی کابلی بین جزایر قشم و بندر پل با محاسبات ریاضی ساده پرداخته شود.

کلیدواژه ها

سازه کابلی، غشایی، چادری، بادی، پل معلق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.