بررسی موقعیت دیوار برشی در پلان در ترکیب با بادبند و اثر آن برجذب نیرو

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE01_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2321
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی دربانیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهروددانشکده عمران و معماری

وحید رحیمی

کارشناس عمران رئیس هیئت مدیره شرکت نانوپودر پویا پارک علم و فناوری است

چکیده

با توجه به ضعف ساختمانهای موجود بعلل مختلف کار مقاوم سازی و تقویت سازه مطرح می شود از جمله مهمترین و اقتصادی ترین روشهای مقاوم سازی استفاده از دیوار بررشی و یا بادبند فلزی بعنوان سیستم مقاوم جانبی می باشد استفاده مختلط از دو سیستم بادبند و دیوار برشی بطور همزمان جهت تقویت سازه های بتن ارمه موجود ترکیب ناشناخته ای ایجاد می کند که بررسی دقیق رفتار این ساختمان ها مخصوصا عملکرد اتصالات و اندرکنش سه گانه سیستم قاب خمشی دیوار بررشی و بادبند فلزی الزامی است لذا دراین مقاله با توجه به تاثیری که استفاده از حالتهای مختلف کاربرد این سیستم ها در سازه دارند به بررسی موقعیت دیوار برشی در ترکیب با بادبند در پلان ساختمانهای مرجع و اثر ان برجذب نیروهای جانبی پرداخته میش ود. به این منظور یک پلان واحد با سیستم ترکیبی مختلط در سه حالت ساختمان 10 ، 20 و 30 طبقه برای این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت.

کلیدواژه ها

دیوار برشی، بادبند فلزیف سیستم ترکیبی، جذب نیرو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.