بررسی و مقایسه روشهای مختلف تحلیل و طراحی دیوارهای برشی فولادی نازک

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE01_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 925
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالرضا عطایی

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه شهید اشرفی

چکیده

دیوارهای برشی فولادی SPSW به عنوان سیستم مقاوم در برابر نیروهای جانبی و روشی موثر برای مقاوم سازی سازه ها در چند سال اخر مورد توجه خاص محققین و مهندسین سازه قرارگرفته است. ایین نامه CAN/CSA S16-01 (CSA 2001) و AISC 2005 برای طارحی SPSW تحت اثر بارهای زلزله طراحی براساس مفهوم ظرفیت را پیشنهاد می دهد ایین نامه AISC2005 سه روش تحلیلی مختلف را برای دستیابی به طراحی ظرفیت اعضای مرزی SPSW به رسمیت می شناسد در این مقاله روشهای موجود در ایین نامه های فوق الذکر برای تعیین نیروهای طراحی SPSW و همچنین روشهای جدید طراحی این سیستم که براساس مکانیزم خرابی پلاستیک بنا شده است مورد بررسی قرارگرفته است برای مقایسه و بیان معایب و مزایای این روشها مثالهای عددی حل شده معرفی و نتایج به دست امده بیان می شود نتایج به دست امده نشان میدهند که روش Bhowmick و همکاران 2009 روش بهتری نسبت بهدیگر روش ها حتی روشهای ذکر شده در ایین نامه ها می باشد.

کلیدواژه ها

دیوارهای بررشی فولادی، تحلیل غیرخطی، اعضای مرزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.