سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: IMES14_314
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 93
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مهندسی معکوس قطعه دیسک شیر اطمینان بویلر پالایشگاه گاز بیدبلند و بهسازی آن با استفاده از ماده سوپرآلیاژ اینکونل 718
چکیده مقاله:
مهندسی معكوس یكی از روش های دسترسی به دانش فنی است. بسیاری از قطعات و تجهیزات صنعتی خارجی را می توان بااستفاده از فرآیند مهندسی معكوس بومی سازی نمود. به ویژه اینكه در حال حاضر به دلیل مشكلات ناشی از تحریم اقتصادی،خرید بسیاری از قطعات مورد نیاز صنعت از خارج از کشور توأم با دشواری و قیمت تمام شده بالا می باشد. از طرف دیگر ساختو تولید قطعات با کیفیت در داخل کشور، نه تنها می تواند قیمت تمام شده کمتری در مقایسه با خرید قطعات خارجی داشتهباشد، بلكه افزایش سفارش های ساخت داخل سبب رونق تولید و بهبود وضعیت اشتغال در کشور نیز می گردد. در این پژوهشیكی از قطعات صنعتی پالایشگاه گاز بیدبلند مهندسی معكوس و بهسازی شد. این قطعه، دیسک مربوط به یكی از شیرهایاطمینان بویلر پالایشگاه است که نمونه اصلی آن از جنس فولاد مقاوم به حرارت ساخته شده است. در این پروژه قطعه مهندسیمعكوس شد و نقشه فنی سه بعدی آن توسط نرم افزار سالیدورکس (Solidworks) ترسیم گشت. همچنین فرآیند بهسازیقطعه با انتخاب یكی از مواد پیشرفته مهندسی (سوپرآلیاژ اینكونل 718) و انجام سیكل عملیات حرارتی مناسب روی آن صورتپذیرفت. فرآیند ساخت قطعه نیز با استفاده از فرآیندهای تراشكاری CNC، سنگزنی و لپینگ انجام شد. در نهایت قطعه ساختهشده جهت کنترل کیفی توسط تست گاز سرد فشار بالا مورد ارزیابی واقع شد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که ماده سوپرآلیاژاینكونل 718 جایگزین مناسبی برای ساخت قطعه دیسک شیر اطمینان است و می تواند عمر کارکرد آن را بهبود بخشد.
کلیدواژه ها:
قطعه دیسک شیر اطمینان بویلر، مهندسی معکوس، سوپرآلیاژ اینکونل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1133575/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی، محسن،1399،مهندسی معکوس قطعه دیسک شیر اطمینان بویلر پالایشگاه گاز بیدبلند و بهسازی آن با استفاده از ماده سوپرآلیاژ اینکونل 718،نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،،،https://civilica.com/doc/1133575
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، امامی، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، امامی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
- بررسی ریزساختار و رفتار شکست جوش های مقاومتی نقطه ای فولاد استحکام بالای پیشرفته دوفازی DP590
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.