بررسی سیستم بادبندی برای سازه های فولادی بلند

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE01_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1520
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدایت ولادی

استادیار دانشکده عمران عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز

بهروز باقری اذر

غلامرضا عبداله زاده

ارش سازگری

چکیده

یکی از روشهای مهارسازه های فولادی بلنداستفاده از بادبندهای بزرگد ر اینگونه سازه ها می باشد دراین تحقیق برروی سازه های فولادی 20 الی 40 طبقه انواع بادبندهای ضربدری در نرم افزار المان محدود ABAQUS بررسی می شود تا مناسب ترین نوع بادبندی که بتواند جابجایی ها و تنشها را کاهش و جذب انرژی را افزایش دهد انتخاب شود. بدین منظور انواع اشکال ممکنه برای بادبندهای ضربدی با این فرض که میزان مصرف فولاد در تمام حالات برابر باشد را در نظر گرفته و تحت بارهای زلزله در حالات بارهای استاتیکی و دینامیکی بررسی می شود تا بهترین فرم و نوع شکلی بادبندی بزرگ را در این گونه سازه ها بررسی و انتخاب شود این تحقیق به ما امکان میدهد بر ای این گونه سازه ها با کمترین مصرف فولاد در قسمت بادبندی بتوان سازه های فولادی بلندمدرتبه را در برابر زلزله مقاوم کرد.

کلیدواژه ها

بادبندهای بزرگ، سازه های فولادی، المان های محدود ، finite element

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.