تأثیر آوای قرآن بر بیماریهای جسمی و روحی ( مروری بر 16 مقاله
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: همایش منطقه ای سلامت پژوهی در قرآن کریم
- کد COI اختصاصی: YUMHANDQC01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1810
نویسندگان
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیمارستان امام سجاد(ع)
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیمارستان امام سجاد(ع)
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیمارستان امام سجاد(ع)
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیمارستان امام سجاد(ع)
چکیده
مقدمه: طبق تحقیقات متعدد بین المللی، کاربرد روش های طب مکمل می تواند بر بیماریهای جسمی وروحی اثر مثبت بگذارند . یکی از ابزارها ی مهم، در دسترس، کم هزینه و مؤثر در طب مکمل، صوت و موسیقی است . یکی از ز یباترین، دلنشین ترین، جذاب ترین و با شکوه ترین موسیقیها، موسیقی روح افزای ناشی از تلاوت قرآن کریم می باشد. یکی از جوامعی که عمیقاً متأثر از ارزشه ای اسلامی است، کشور ایران است. روش کار: مطالب این مقاله با مرور مقالات پژوهشی اصیل در ایران در زمینه تأثیر اوای قرآن بر بیماریهای جسمی و روحی در قالب یک مطالعه الکترو نیکی در سا یتهای SID و Irandoc و Iranmedex تدوین و گرداوری شده است. محتوا: تحق یقات ز یادی نیز در کشور ایران انجام گرفته است که تأ ثیر مثبت آو ای قرآن را به اثبات رسانده اند. یافته های 16 مقاله پژوهش ی انجام گرفته در کشور ایران نشان داد که تلاوت قرآن کریم و شنیدن آهنگ موزون و دلنش ین آن به عنوا ن یک موس یقی عرفا نی باعث کاهش در د، اضطراب، افسردگی و کاهش بی ثباتی علائم حیاتی و... در بیماران با اختلالات جسمی و روحی شده است. نتیجه گیری: پژوهشگران با توجه به یافته های تحقیقات خود چنین نتیجه گیری کردند که می توان از آهنگ موزون قرآن کریم و آوای دلنشین آن بعنوان یک روش درمانی غیردارویی در درمان بیماران افسرده، مضظرب و بیمارانی که مبتلا به درد یا اختلالات جسمی و روحی هستند استفاده نمودکلیدواژه ها
آوای قرآن ، بیماریهای جسمی، بیماریهای روحیمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.