سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_ICSAJ-11-21_005
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 266
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی میزان و علل اضطراب پژوهشی در دانشجویان: رویکرد آمیخته(مورد مطالعه دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه بیرجند)
چکیده مقاله:
گرایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی به پژوهش و توسعه مهارتهای پژوهشی آنها از اهداف مهم آموزش عالی کشورها میباشد در این میان کاهش اضطراب پژوهشی دانشجویان از اهمیت ویژهای برخوردار است. هدف پژوهش حاضر شناسایی میزان و علل اضطراب پژوهش در دانشجویان تحصیلات تکمیلی میباشد. روش پژوهش حاضر با توجه به ماهیت، هدفها و سؤالات پژوهش آمیخته و از نوع طرح تبیینی است. این پژوهش ازنظر هدف جزو پژوهشهای کاربردی است. جامعه آماری موردمطالعه در این پژوهش شامل تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علومتربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بودند که تعدادشان ۲۱۴ نفر بود. برای سنجش میزان اضطراب پژوهشی دانشجویان در مرحله اول(کمی) پژوهش از پرسشنامه انکبوزی (۲۰۱۳) استفاده شد. در مرحله دوم پژوهش(کیفی) با توجه به یافتههای مرحله اول با استفاده از نمونهگیری هدفمند ۲۰ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی انتخاب شدند و دادهها، از طریق مصاحبه نیمهساختار یافته جمعآوری شدند. تحلیل دادهها از طریق فرآیند کدگزاری انجام شد. نتایج مرحله اول نشان داد میانگین اضطراب پژوهشی دانشجویان بالاتر از حد متوسط است. در ادامه و در مرحله دوم پژوهش(مرحله کیفی) عوامل مؤثر بر اضطراب دانشجویان در ۵ مقوله اصلی؛ عوامل مرتبط با دانشجو، استاد، دانشکده، نظام آموزشی، جامعه سازمان یافت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ICSAJ-11-21_005 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1130420/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلام پور، میثم و رستمی نژاد، محمد علی،1399،شناسایی میزان و علل اضطراب پژوهشی در دانشجویان: رویکرد آمیخته(مورد مطالعه دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه بیرجند)،https://civilica.com/doc/1130420
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، غلام پور، میثم؛ محمد علی رستمی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، غلام پور؛ رستمی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- تابعی، سیدضیاالدین و محمودیان، فرزاد (1386). اخلاق در پژوهشگری. اخلاق ...
- حاج صالحی، الهام؛ سلطانی، راحله و شریف یراد، غلامرضا (1393). ...
- دریازاده، سعیده و کوهپایهزاده، جلیل(1394). دیدگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی نسبت ...
- رومزپور، نازنین محمد؛ نظری، فریبا و مکوندی، نهنام(1396). تعیین عوامل ...
- رومیانی، یارالله؛ میرشاه جعفری، سید ابراهیم و نصر اصفهانی، احمد ...
- صالحی، منیره؛ کارشکی، حسین و آهنچیان، محمدرضا(1394). اعتباریابی مقدماتی مقیاس ...
- صفری مراد آبادی، رمضانخانی، علی. آقاملایی، تیمور. حسینی، مرضیه. دادی ...
- عرفانمنش، محمدامین و دیدگاه، فرشته (1388). اضطراب پژوهش و دلایل ...
- علمداری، علیکرم؛ افشون، اسفندیار (1382). موانع موجود در انجام فعالیتهای ...
- غلامی بورنگ، فاطمه. مهرام، بهروز. کاشکی، حسین. (۱۳۹۶). ساخت و ...
- میرغفارزاده، شمسی، نظری، حسن و متذکر، مرتضی(1391). بررسی موانع موثر ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.