سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: AFPICONF08_046
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 98
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
چکیده مقاله:
حدود خمیرایی از ویژگی های مهم خاک هستند که در کشاورزی برای تعیین بهترین زمان عملیات کشاورزی استفاده می شوند. با توجه به اهمیت موضوع و همچنین از آنجایی که پژوهش های اندکی در ارتباط با بررسی اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی در خاک های آهکی انجام شده است، بنابراین این پژوهش با هدف بررسی اثر سطوح صفر، 1/5 و 3 درصد بیوچار کود گاوی بر شاخص خمیرایی در دو خاک آهکی با بافت متفاوت (لوم رسی و لوم شنی) و در سه زمان 40، 80 و 120 روز پس از شروع آزمایش انجام شد. کاربرد سطوح مختلف بیوچار در هر دو خاک آهکی سبب افزایش معنی دار شاخص خمیرایی شد. گذشت 04 روز پس از کاربرد، شاخص خمیرایی را در خاک لومشنی به میزان 18/3 درصد افزایش داد در حالی این شاخص در خاک لومرسی پس از گذشت 80 و 120 روز پس از کاربرد به ترتیب به میزان 20/9 و 31 درصد کاهش یافت.
کلیدواژه ها:
بیوچار کود گاوی، شاخص خمیرایی، لوم رسی، لوم شنی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1129697/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی عسکری، شکیبا و موسوی، سید علی اکبر و زارعی، مهدی و رضایی، مهروز،1399،اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک،هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره،تهران،،،https://civilica.com/doc/1129697
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صادقی عسکری، شکیبا؛ سید علی اکبر موسوی و مهدی زارعی و مهروز رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1399، صادقی عسکری؛ موسوی و زارعی و رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.