کنترل ولتاژ مبتنی بر روش تصادفیِ تطبیقی مقاوم برنامه ریزی توان راکتیو در سیستم توزیع نامتعادل در حضور منابع خورشیدی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ELCM03_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
کارشناس ارشد برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران
دکترای برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران
دکترای برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران
چکیده
سیستم های توزیع در حضور منابع تجدیدپذیر جدید شکل جدیدی به خود گرفته اند و با چالش های جدیدی روبرو هستند. به خاطر مشکلات زیست محیطی منابع فسیلی، نفوذ بالای منابع تجدیدپذیر، خودروهای برقی و منابع پاسخ تقاضا به طور چشمگیری در سیستم قدرت افزایش یافته است. این روند افزایش استفاده از این گونه منابع سبب وقوع مشکلاتی در بهره برداری از سیستم های توزیع شامل عدم قطعیت تولید و مشکلاتی نظیر تجمیع منابع توانی تک فاز شده است که کیفیت توان و قابلیت اطمینان سیستم را با مشکل مواجه ساخته است و ضریب عدم تعادل سه فاز را افزایش داده است. در این مقاله روشی برای برنامه ریزی توان راکتیو در سیستم توزیع با در نظر گرفتن عدم قطعیت های سیستم ارائه گردیده است. در فضای تخمینی امکان پذیر، قید ولتاژ به طور مستقیم به قید توان راکتیو تولیدات تجدیدپذیر تبدیل گردیده است که میزان مجاز تزریق توان راکتیو تحت عدم قطعیت را مشخص می کند. در روش پیشنهادی ازتابع هدف تطبیقی برای جایگزینی راه حل مطمئن و مقاوم استفاده گردیده است. راه حل پیشنهادی در شبکه تست 123 باس IEEE در محیط نرم افزار متلب پیاده سازی شده است. نتایج به دست آمده از روش پیشنهادی تطبیقی مقاوم نشانگر آن است که این روش همیشه در ناحیه قیود تنظیمی می باشد و بهره برداری ایمن از شبکه توزیع نامتعادل توسط این روش تضمین می گردد. روش تطبیقی مقاوم نسبت به روش مقاومِ تنها دارای بازه وسیع تری می باشد و کیفیت توان بهتری توسط این روش ارائه می گردد. همچنین روش پیشنهادی از لحاظ مدیریت توان راکتیو در زمان های تزریق توان راکتیوِ اینورترهای مربوط به سیستم های فوتوولتائیک بهتر از سایر روش ها عمل می نماید.کلیدواژه ها
توان راکتیو، سیستم خورشیدی، کنترل ولتاژ، روش تصادفی تطبیقیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.