تشخیص و طبقه بندی اختلالات در شبکه توزیع برق توسط PUM مبتنی بر سیستم هوشمند فازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ELCM03_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حجت علیخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد برق گرایش سیستم های قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی نایین، اصفهان، ایران

جمال غلامی آهنگران

عضو هیات علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی نایین، اصفهان، ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر تشخیص و طبقه بندی اختلالات در شبکه توزیع برق توسط PUM مبتنی بر سیستم هوشمند فازی بود. در این تحقیق مدل سازی PMU ها با استفاده از یک فرآیند شناسایی و طبقه بندی خطا با کمک شبکه فازی عصبی در نظر گرفته شد. ابتدا اجزاء و عملکردهای آنها شرح داده و یک مدل قابلیت اطمینان از شبکه توزیع 9 باس ایجاد گردید. مدل ارائه شده برای ارائه یک مدل قابلیت اطمینان معادل برای PMUs تحلیل شد و در دسترس بودن آن متعاقباً بر اساس مدل پیشنهادی محاسبه گردید. طراحی و مشخصات PMU بسته به نوع تولید کننده خاص متفاوت بود. در این پژوهش دو ساختار PMU به همراه مدل های قابلیت اطمینان آنها ارائه شده است تااستخراج ویژگی های اندازه گیری فاز و اندازه برای آموزش شبکه ANFIS مدل پیشنهادی انجام شد. مجموعه های فازی برای تجزیه و تحلیل کلاس بندی خطا هنگام ترکیب داده های ورودی برای پیش بینی شبکه عصبی فازی در نظر گرفته شد. یافته ها نشان داد با استفاده از سیستم ناحیه حفاظتی، تشخیص خطا بسیار سریع بوده و قابل اعتماد است. طرح حفاظتی به درستی هویت کل سیستم اتصال را شناسایی کرده است و رله دارای زمان تشخیص بسیار سریع و براساس اشتراک گذاری داده ها از همه مناطق است. بنابراین PMU پیشنهادی دارای یک سیستم استنتاج فازی تعبیه شده برای تشخیص و طبقه بندی برخی از دلایل اختلالات برقی در شبکه است و این سیستم استنتاج فازی می تواند در سیستم عامل PMU یا حتی در یک سرور از راه دور ادغام شود.

کلیدواژه ها

اندازه گیری فازورها، سیستم هوشمند فازی، شبکه توزیع برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.