سازه های موثر بر ارزشیابی عوامل زمینه ای طرح تسریع انتقال یافته ها در شهرستان دماوند از منظر بهره برداران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: CARSE05_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 379
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوروش روستا

استادیار و عضو هیات علمی دناشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

مهدی کرداری

دانشجوی دکتری آموزش و ترویج کشاورزی دناشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

چکیده

هدف تحقیق پیمایشی حاضر بررسی سازه های موثر بر ارزشیابی عوامل زمینه ای طرح تسریع انتقال یافته ها در شهر سالم دماوند از دیدگاه بهره برداران می باشد. تحقیق حاضر دو جامعه آماری را شامل می شود جامعه اول عبارت است از کلیه بهره برداران شهرستان دماوند شرکت کننده در طرح تسریع انتقال یافته ها N=1908 که از میان جامعه آماری مذکور 114 نفر بااستفاده از فرمول کوکران به کمک روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای ساده انتخاب شدند. جامعه دوم کارشناسان مجری طرح تسریع انتقال یافته ها در شهرستان دماوند می باشد. N=40 که به علت محدود آن از روش سرشماری یا تمام شماری برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد. ابزار پژوهش پرسشنامه بوده که روایی و پایایی آن تأیید گردید. تجزیه وتحلیل داده ها از طریق نرم افزار SPSS نسخه 18 صورت گرفت. کمبود حمایت های دولت از بهره برداران، عدم وجود زیر ساخت های فرهنگی واجتماعی، عدم آگاهی بهره برداران و عدم پذیرش اصول و مبانی طرح توسط بهره برداران اولویت اول تا چهارم نقاط ضعف طرح تسریع انتقال یافته ها از دیدگاه کارشناسان می باشد. نتایج آزمون همبستگی اسپیرمن حاکی از آن است که بین اندازه مزرعه، سابقه کشاورز نمونه بودن، سابقه مددکار ترویجی بودن و میزان شرکت در کلاس های آموزشی ـ ترویجی باارزشیابی عوامل زمینه ای طرح تسریع انتقال یافته ها از دیدگاه بهره برداران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد ونتایج حاصل از رگرسیون چندگانه گام به گام نشان داد که به اندازه مزرعه، سابقه مددکار ترویجی بودن و میزان شرکت در کلاس های آموزشی ـ ترویجی 62% از تغییرات متغیر وابسته (ارزشیابی عوامل زمینه ای طرح تسریع انتقال یافته ها از دیدگاه بهره برداران) را تبیین می نماید.

کلیدواژه ها

ارزشیابی ، طرح تسریع انتقال یافته ها، بهره برداران، شهرستان دماوند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.