اثر مدیریت پروژه بر روی مدیریت بحران با استفاده از آزمون کولموگروف اسمیرنوف و متغیرهای استاندارد

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: MEBREA02_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 642
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین رستگار

گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، موسسه آموزش عالی سبحان، نیشابور، ایران

سهیل قره

دانشیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه پیام نور، مشهد، ایران

چکیده

با توجه به آمارهاي خروجی توسط سازمان ملل متحد، بلاهاي طبیعی همه ساله تلفات جانی وخسارت هاي اقتصاديزیادي در سطح جهان به جوامع بشري تحمیل می نماید که بر اثر بروز آنها در چهل سال قبل حدود چهارملیون نفر از بینرفته اند . در ایران از تعداد 40 مجموعه بلایاي طبیعی شناخته شده در سطح جهان سی و یک نوع آن در سطح کشورسابقه وقوع و تکرار را داشته است . که تقریباً هیچ جایی از ایران و در هیچ زمانی ایمنی کامل از خطرات طبیعی امکان پذیرنیست با توجه به اینکه بحران در تمام پروژه ها تأثیر متفاوتی می گذارد، با بررسی و شناخت اثر مدیری پروژه برمدیریت بحران و بحران هاي ایجاد شده می توان چنین بیان نمود، در صورت مشخص شدن میزان تأثیر مدیریت پروژه برمدیریت بحران، کارایی و مانور به موقع مدیریت پروژه و با بالا بردن سطح دانش مدیریت پروژه در رابطه با مدیریت بحرانچنین بنظر خواهد رسید، در مواقع ایجاد بحران نقد مدیریت پروژه را در هماهنگی و برنامه ریزي کاراتر و قابل قبول ترنمود این مقاله با مطالعه مقالات و پایان نامه هاي مرتبط با موضوع و مشورت با مشاور آمار و انتخاب روش تجزیه و تحلیلداده ها آغاز شد و جامعه آماري در این تحقیق پر سنل و مهندسین شاغل در شهرداري شهر مشهد با تعدادحجم در نظرگرفته شده 2000 نفر پیش بینی شد و با موضوع بررسی و ارزیابی اثر مدیریت پروژه بر مدیریت بحران پروژه هاي عمرانیشروع به کار شد.

کلیدواژه ها

مدیریت بحران، مدیریت پروژه، روایی، بار عاملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.