ربرد شبکه های اقتضایی پروازی در ارائه خدمات نوین و سریع به بیماران COVID-19

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پسا کرونا
  • کد COI اختصاصی: HECOVID01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 425
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الناز خان محمدی

دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

بهرنگ برکتین

مرکز تحقیقات مه داده، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

آلفونسو آریزا کوئینتانا

E.T.S.I. Telecomunicación, Universidad de Málaga, Spain

چکیده

با کاهش منابع انسانی و مالی، حوزه بهداشت و درمان، به دنبال راه حل هایی بر ای نظارت بر بیماران است که قابل اعتماد باشد و هزینه ها را تا حدودی کاهش دهد. در این زمینه تحقیقات و پژوهش های بسیاری از جمله سیستم های بی سیم صورت گرفته است، اما هیچ کدام به تنهایی نمی تواند در مواقع اضطراری، هنگامی که در زیرساخت مشکلی رخ می دهد، به طور قابل اعتماد عمل و متخصصان پزشکی را کمک کنند. با توجه به مشکل به وجود آمده و بیماری همه گیر COVID-19، بر آن شدیم که در این مقاله به معرفی کاربرد شبکه های اقتضایی پروازی د ر انتقال به موقع دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین انتقال اطلاعات درمانی بین پزشک و بیمار در مناطق صعب العبور بپردازیم. این نو ع شبکه ها درد و بخش می توانند کمک شایانی به بیماران کرونایی داشته باشند. در بخش اول با انتقال سریع و به موقع دارو به بیمار، حتی در مناطقی که دسترسی به آنها دشوار است. در بخش دوم نیز ارتباط مطمئن صوتی_تصویری را بین بیمار و پزشک در صورت عدم دسترسی بیمار به اینترنت فراهم نموده و اجازه می دهند پزشک بصورت بصری شرایط بیمار را از راه دور مورد بررسی قرار دهد. در این راستا، با استفاده از یک مسیریابی مناسب میتوان قابلیت اطمینان از تحویل پیام و تاخیر کم در انتقال بسته های ضروری به این نوع بیماران را به طور قابل توجهی افزایش داد. نتایج این مقاله برای محققینی که به تازگی در این حوزه فعالیت می کنند، مفید خواهد بود .

کلیدواژه ها

شبکه اقتضایی پروازی، نظارت بر بهداشت COVID-19، ارتباط صوتی ـ تصویری با بیمار، دارو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.