ارزیابی و مقایسه کارایی رویکردهای RBAP و PRBAP در برنامه ریزی پایانه های کانتینری (مطالعه موردی بندر شهید رجایی)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: CAUE06_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 359
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا فضل اللهی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب

چکیده

عوامل متعددی موجب بروز عدم قطعیت در پارامترهای زمان ورود و تخلیه و بارگیری کشتی ها می شوند که در نظرنگرفتن این مهم می تواند باعث انتشار تأخیر و یا ناکارآمدی برنامه زمان بندی ارائه شده شود. هدف این مقاله ارزیابی کاراییرویکردها می باشد. بدین منظور دو رویه مورد ارزیابی قرار می گیرد. رویه اول همان رویکرد برنامه ریزی منفعلانه و رویه دومبرنامه ریزی فعالانه و منفعلانه است. در این بخش به اختصار رویه اول را "RBAP" و رویه دوم را PRBAP می نامیم. بهمنظور مقایسه رویه ها، 10 نمونه از داده های بندر شهیدرجایی انتخاب شده است. به منظور شبیه سازی شرایط عدم قطعیتدر زمان ورود و زمان تخلیه وبارگیری، برای هر نمونه ۵ سناریو با زمان ورود و زمان تخلیه و بارگیری تصادفی درنظر گرفتهشده است نتایج نشان دادند که استفاده از از رویه منفعلانه- فعالانه جواب های بهتری نسبت به رویه فعالانه می دهند، بااستفاده از روش مدکور تغییرات در برنامه اولیه پهلوگاه ها در اثر عدم قطعیت های موجود به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد.

کلیدواژه ها

پهلوگاه، کشتی، بهینه یابی، بندر، اسکله، پایانه کانتینری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.