مروری بر تکنیک های کشینگ در شبکه های سلولی با استفاده از استراتژی های جایابی و تحویل

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوآورانه در زمینه علوم، مهندسی و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: TETSCONF04_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 319
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن احمدی

کارشناسی ارشد مخابرات سیستم، دانشگاه یزد، ایران

امیرحسین شکیبافر

کارشناسی ارشد مخابرات سیستم، دانشگاه یزد، ایران

چکیده

ترافیک داده تلفن همراه در حال حاضر بطور نمادین در حال رشد است و این افزایش، باعث شده است که الزامات نرخداده بکهال تبدیل به مشکل اصلی برای کاهش هزینه و افزایش درآمد برای کاربران شود. برای حل این مشکل، تکنیک هایکشینگ توجه زیادی را جلب کرده اند، زیرا می توانند بطور مؤثر با حذف انتقال داده های تکراری که محتوای محبوب را حملمی کنند، ترافیک بک هال را کاهش دهد. علاوه بر این، معیارهای عملکرد سیستم های دیگر مانند کارایی طیف، بهره وری انرژیو تأخیر انتقال، می توانند از طریق تکنیک های کشینگ بهبود یابند. در این مقاله، یک بررسی سیستماتیک از پیشرفته ترینروش های کشینگ که اخیراً در شبکه های سیار از جمله شبکه های سلولی ماکرو، شبکه های ناهمگن (HetNests) شبکه های دستگاه به دستگاه (D2D)، شبکه های دسترسی به رادیویی ابری (C-RAN) و شبکه های دسترسی به رادیویی مه (R-RAN)فراهم می شود. بطور خاص، یک آموزش در مورد تکنیک های اساسی کشینگ ارائه می شود و الگوریتم های کشینگ از سه جنبهجایابی محتوا، تحویل محتوا، و مشترک جایابی و تحویل معرفی می شود.

کلیدواژه ها

کشینگ، شبکه های با قابلیت کش، شبکه های سلولی، شبکه های دستگاه به دستگاه، شبکه های ناهمگن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.