تشخیص کلاهبرداری های مالی در تراکنش های تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات
  • کد COI اختصاصی: ICIORS13_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 804
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فهیمه دباغی زرندی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، ایران

محمدصالح نجارزاده

فارغ التحصیل کارشناسی گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، ایران

چکیده

افزایش استفاده از تکنولوژیهای کامپیوتری به همراه رشد ادامه دار شرکت ها، این بستر را فراهم کرده است تا بیشتر تراکنش های مالی از طریق سیستم های تجارت الکترونیک انجام شوند. مانند استفاده از کارتهای اعتباری و سیستم بیمه خدمات درمانی. این سیستمها توسط افراد قانونی و مشروع مورد استفاده قرار می گیرند؛ متاسفانه در کنار این افراد کلاهبرداران هم با تکنیکهاء روندها و متدهای متفاوت برای نفوذ به سیستم های تجارت الکترونیک از این سیستم ها استفاده می کنند. سیستم های پیشگیری از کلاهبرداری برای فراهم کردن امنیت کامل سیستم های تجارت الکترونیک کافی نیستند. با این حال همکاری سیستم های تشخیص کلاهبرداری و سیستمهای پیشگیری از کلاهبرداری ممکن است در ایمن سازی سیستم های تجارت الکترونیک موثر باشد. با این وجود مسائل و چالش هایی مانند رانش مفهوم، پشتیبانی از تشخیص بلادرنگ، توزیع گسترده، حجم بسیار زیاد داده و مانع عملکرد سیستم های تشخیص کلاهبرداری هستند. هدف از این مقاله ارائه یکپارچه نمای کلی از موضوعات و چالش هایی است که مانع عملکرد سیستم های تشخیص کلاهبرداری می شود. راههای مقابله با کلاهبرداری دسته بندی می گردند. سپس، راه حل های موجود که باعث افزایش بهره وری می شوند، مورد ارزیابی و مقایسه قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

کلاهبرداری سیستم تشخیص کلاهبرداری؛ رانش مفهوم؛ توزیع گسترده؛ حجم زیاد داده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.