بررسی تأثیر مقدار الیاف پلی پروپیلن بر مقاومت فشاری بتن های پلیمری حاوی رزین پلی استركد (C,E)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی بتن
- کد COI اختصاصی: NCCICI12_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 710
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران زلزله، گروه مهندسی عمران، دانشگاه اشرفی اصفهانی، اصفهان
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده ی فنی و مهندسی، دانشگاه اصفهان
چکیده
بتن کاربردی ترین ماده در طرح های توسعه زیرساخت های عمرانی است و ساخت بتن هایی با مقاومت بالا، بیشتر از گذشته اهمیتپیدا کرده است. در میان تنوع بسیار زیاد بتن های موجود در ساخت سازه های بتنی می توان به بتن پلیمری که دارای مقاومت بالاییاست، اشاره کرد. هدف اصلی در تحقیق حاضر رسیدن به طرح اختلاط با مقاومت فشاری مناسب به منظور دست یابی به درصد بهینهرزین پلی استر است که برای رسیدن به این طرح، رزین پلی استر به میزان 12، 15، 17 و 19 درصد وزن مصالح مورد استفاده قرارگرفت. تنها نقطه ضعفی که در بتن هایی از این دسته وجود دارد، شکل پذیری بسیار پایین و تردشکنی آن ها است از این رو به منظورجبران این کاستی و بهبود رفتار بتن از الیاف پلی پروپیلن به میزان 0/5، 1 و 2 درصد وزن رزین در نمونه ها مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد که درصد بهینه ی رزین پلی استر در بتن های پلیمری ساخته شده در این مقاله برابر 17 است. به دلیل ایجادپیوند مطلوب بین الیاف پلی پروپیلن و رزین پلی استر، عملکرد مکانیکی بتن پلیمری الیافی نسبت به بتن شاهد پلیمری بهبود یافتهاست. همچنین افزایش درصد الیاف پلی پروپیلن باعث افزایش مقاومت فشاری و کاهش میزان درصد جذب آب بتن الیافی نسبت به بتنشاهد پلیمری شده است. نتایج به دست آمده از این مطالعه آزمایشگاهی نشان می دهد نمونه های حاوی 2 درصد الیاف پلی پروپیلنبیشترین مقاومت فشاری را داشته ولی نمونه های دارای 1 درصد الیاف بهترین عملکرد مکانیکی را ایجاد کرده است.کلیدواژه ها
بتن پلیمری، رزین پلی استر، الیاف پلی پروپیلن، مشخصات مکانیکیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.