مروری بر روش های بیشینه سازی نفوذ در گراف شبکه اجتماعی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: NREE01_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 505
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی زندی فر

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران

محسن چکین

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران

چکیده

سایت های شبکه های اجتماعی آنلاین، روز به روز محبوب تر می شوند. از زمان معرفی شبکه اجتماعی، مسئله حداکثر سازی نفوذ به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف بسیاری از روش ها، انتخاب مجموع های از کاربران فعال در شبکه اجتماعی است که می توانند از محصول استقبال کنند و یک آبشار بزرگ از استقبال را از طریق اثر "تبلیغ زبانی" ایجاد کنند. کاربران انتخاب شده، شروع به گسترش آن محصول از طریق شبکه برای نفوذ بر دوستان خود می کنند تا آن تبلیغ، به افراد بیشتری برسد. در سال های اخیر، مطالعات زیادی روی مسائل مدل پیش رو صورت گرفته است که کمینه سازی مجموعه هدف، بیشینه سازی انتشار و کمینه سازی زمان انتشار است. پژوهش های پیشین بیشتر بر روی بیشینه سازی نفوذ با شناسایی مجموعه ای از گره ها یا کمینه سازی نفوذ تحت مدل انتشار خاص، تمرکز داشته اند. یک مسئله چالش برانگیز در مورد بیشینه سازی نفوذ، این است که چطور از انتشار اطلاعات نادرست، جلوگیری شود. هدف از انجام این مقاله، بررسی مزایا و چالش های موجود در روش های بیشینه سازی نفوذ در گراف شبکه اجتماعی است.

کلیدواژه ها

شبکه اجتماعی، بیشینه سازی نفوذ، کمینه سازی نفوذ، انتشار اطلاعات نادرست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.