بررسی ارتباط مدیریت دانش نوین و سرمایه اجتماعی با قابلیت های پویا در سازمان (مورد مطالعه، کارکنان رسانه های ورزشی در استان اصفهان)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB07_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 414
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید شیخی

معاون بیمه ای موسسه حسابرسی سازمان تامین اجتماعی، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی

سیده الهه خضری

دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبایی

غزاله طاهری عطار

استادیار گروه مدیریت دانشگاه تهران

احسان نامدارجویمی

دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، کارمند بانک صادرات ایران

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی رابطه مدیریت دانش نوین و سرماهی اجتماعی با قابلیت های پویا در سازمان در بین کارکنان رسانه های ورزشی در استان اصفهان است. پژوهش حاضر از نطر هدف، از نوع کاربردی وبرحسب نحوة گردآوری داده ها از نوع توصیفی- پیمایشی است. جامعة آماری این پژوهش کارکنان رسانه های ورزشی در استان اصفهان است که حجم جامعه 580 نفر است. روش نمونه گیری خوشه ای و تصادفی ساده است. حجم نمونه بر اساس جدول مورگان برابر با 231 نفر است. از پرسش نامه ای استاندارد و بومی شده استفاده شده است و پایایی و روایی پرسش نامه های پژوهش مورد تأئید قرار گرفته است. تحلیل های لازم در پژوهش به کمک نرم افزار SMART PLS انجام شده است. در این پژوهش، چهار سوال مطرح شده است که دو سوال به بررسی رابطه مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی با قابلیت های پویایی سازمان می پردازد. همین طور در راستای این دو سوال، دو سوال دیگر طراحی شده است که به دنبال دسته بندی میزان ارتباط ابعاد مدیریت دانش و ابعاد سرمایه اجتماعی با قابلیت های پویایی در سازمان است. تمامی یافته های پژوهش نشان دهنده رابطه مثبت و معنادار برای سوالات پژوهش می باشند. نتایج حاکی از آن است که دانش به عنوان یک منبع اجتماعی ساخته شده است و به اشتراک گذاشته می شود که منافع اصلی آن "روابط اجتماعی و تعامل" است و بر ویژگی های روابط اجتماعی که بین بازیگران و سرمایه اجتماعی که در آنها قرار دارد، متصل متمرکز می شود و هردوی آنها با قابلیت هایی پویا در سازمان ارتباط دارند.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش نوین، سرمایه اجتماعی، قابلیت های پویا در سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.