سنجش تاثیر استفاده از رسانه های اجتماعی بر عملکرد کسب و کار و نقش تعدیل کنندگی مهارت های اجتماعی و شدت فروش (مورد مطالعه شرکت دخانیات: JTI، پارس)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه
- کد COI اختصاصی: AMSCONF06_184
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 621
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، رشت، ایران
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، رشت، ایران
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه غیرانتفاعی راهبرد شمال، رشت، ایران
چکیده
توانایی شرکت ها برای ایجاد و حفظ رضایت مشتری، شاخص کلیدی است که می تواند شدتموفقیت کسب و کار را تعیین کند. برای دستیابی موثر به این وظیفه، شرکت ها باید به دقت نیازها وخواسته های مشتریان را درک و کشف کنند و قادر به تطبیق محصولات و یا خدمات در حد یا فراتر ازانتظارات مشتریان باشند. رسانه های اجتماعی تاثیر گسترده ای در تمام حوزه های عملکرد کسب و کارمانند: امور مالی، عملیاتی، عملکرد شرکت های بزرگ دارد. از این رو پژوهش حاضر با هدف سنجش تاثیراستفاده از رسانه های اجتماعی بر عملکرد کسب و کار و نقش تعدیل کنندگی مهارت های اجتماعی و شدتفروش میباشد که شرکت دخانیات: JTI پارس مورد مطالعه قرار گرفته است. در زمره پژوهشی توصیفی و کاربردی و پیمایشی می باشد و جامعه آماری آن عبارت از کلیه مدیران شرکت JTI مستقر در مجتمع دخانیات گیلان می باشد تعداد 210 پرسشنامه بین متخصصان توزیع گردید و سپس مورد مطالعه قرارگرفت تجزیه و تحلیل داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه 23 انجام گرفت و یافته های تحقیق نشان می دهد که استفاده از رسانه های اجتماعی بر عملکرد کسب و کار تاثیر مثبت و معنی داری دارد اما نقش تعدیل کنندگی مهارت های اجتماعی و شدت فروش در این رابطه مورد تایید قرار نگرفته است.کلیدواژه ها
رسانه های اجتماعی، کسب و کار، مهارت های اجتماعی، شدت فروش، شرکت دخانیاتمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.