پوسته های استوانه ای ساندویچی با هسته خرپایی: مروری بر مطالعات تحلیلی، آزمایشگاهی و عددی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE12_208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 783
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – سازه، دانشگاه یاسوج
دانشیار مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه یاسوج
چکیده
پوسته های استوانه ای ساندویچی با هسته خرپایی به خاطر داشتن وزن سبک و نسبت سختی و مقاومت به وزن بالا، امروزه در صنایع هوافضا، خودروسازی، سازه های دریایی و عمرانی قابلیت کاربرد دارند. ساختار ساندویچی از دو رویه مقاوم در برابر بارهای عرضی و درون صفحه ای و یک هسته مقاوم در برابر نیروهای برشی تشکیل شده است. هدف از این مقاله، مروری بر مطالعات تحلیلی، آزمایشگاهی و عددی انجام شده بر روی این پوسته ها، برای دستیابی به اطلاعاتی جامع در مورد روش های ساخت، نوآوری های طراحی، مودهای شکست و مدلسازی تئوری و عددی این نوعسازه ها می باشد. مطالعات ساختارهای استوانه ای ساندویچی متکی بر تئوری های متنوعی ارائه شده است که بر رفتار این نوع سازه ها تحت شرایط بارگذاری مختلف حاکم است، از جمله میتوان به تئوری تغییرشکل برشی مرتبه اول و یا مراتب بالاتر، تئوری زیگ زاگ و تئوری غشایی پوسته ها اشاره کرد. در مدل های آزمایشگاهی اطلاعاتی از قبیل انواع روش ساخت، نوع مصالح، شرایط مرزی، نوع هندسه ی هسته خرپایی و بارگذاری مختلف این نوع سازه ها قابل دستیابی است. روش های عددی شامل روش اجزا محدود، روش انرژی، روش تفاضل محدود و روش مربعاتدیفرانسیلی برای این نوع سازه ها به کار گرفته شده است.کلیدواژه ها
سبک ساختارهای ساندویچی، پوسته های استوانه ای، هسته خرپایی، وزنمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.