سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت نگر
کد COI مقاله: NCPP06_123
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 93
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیر روان درمانی مثبت نگر بر سبک های اسنادی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی با هدف بررسی تأثیر روان درمانی مثبت نگر بر سبک هاي اسنادي و عملکرد تحصیلی دانش آموزان انجام شد. روش پژوهش نیمه آزمایشی، از نوع پیش آزمون ـ پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماري در این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم شهر زنجان نیم سال اول تحصیلی 1397-98 بودند. به منظور انتخاب نمونه و اجراي پژوهش، ابتدا از بین مدارس متوسطه دخترانه منطقه یک زنجان، به شیوه نمونه گیري در دسترس، دو مدرسه انتخاب شد و در هر مدرسه 3 کلاس در پایه هاي تحصیلی اول تا سوم دبیرستان انتخاب شد و تعداد 30 نفر از دانش آموزان ی که از کارنامه تحصیلی شان، عملکرد تحصیلی پایینی داشتند، انتخاب شدند و در دو گروه، 15 نفر در گروه آزمایش و 15 نفر در گروه کنترل، جایگزین شدند. افراد گروه آزمایش برنامه درمانی مثبت نگر را در 10 جلسه 90 دقیقه اي (هر هفته یک جلسه) به صورت گروهی دریافت کردند؛ گروه کنترل در لیست انتظار قرار گرفت. به منظور جمع آوري اطلاعات از پرسشنامه سلیمگن و همکاران (1982) و کارنامه تحصیلی دانش آموزان استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تحلیل کوواریانس استفاده شد. یا فته هاي حاصل از تحلیل داد هاي پژوهش نشان داد که با کنترل اثر پیش آزمون، بین میانگین نمرات پس آزمون دو گروه آزمایش و کنترل در متغیرهاي سبک هاي اسناد و عملکرد تحصیلی تفاوت معناداري وجود دارد. به عبارتی دیگر، می توان گفت که روان درمانی مثبت نگر بر بهبود سبک هاي اسنادي و عملکرد تحصیلی دانش آموزان دختر تأثیر دارد.
کلیدواژه ها:
روان درمان درمانی مثبت نگر، سبک های اسنادی، عملکرد تحصیلی، دانش آموزان.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1119960/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیمحمدی، سمیه،1399،تأثیر روان درمانی مثبت نگر بر سبک های اسنادی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان،ششمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت نگر،بندرعباس،،،https://civilica.com/doc/1119960
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، علیمحمدی، سمیه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، علیمحمدی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.