تدوین استراتژی مدیریت منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل با استفاده ازتکنیک مرجع استراتزیک

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC05_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 327
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر ناصری

گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرمی ایران

چکیده

هدف کلی این تحقیق استراتژی منابع انسانی بامبرگر و مشولم SRP در سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل و اولویت بندی معیارهای آن براساس تکنیک AHP می باشد. از آن جا که این تحقیق در یک نمونه عینی صورت گرفته وازنتایج آن می توان آن به طور عملی استفاده نمود یک تحقیق کاربردی می باشد و با توجه به اینکه حقیق حاضر درصدد توصیفی شرایط و بررسی توزیع ویژگی های جامعه آماری (سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل) می باشد و صرفا برای شناخت بیشتر شرایط استکه تحقیق توصیفی ـ پیمایشی است در تحقیق حاضر که هدف ان توصیف شرایط موجود و بررسی ابعاد آن در جهت بهبود می باشدف کسب اطلاعات و داده ها از طریق افراد و اشخاص مختلف در جامعه ای مشخص اهمیت دارد لذا تحقیقاتی از نوع تحقیقات میدانی می تواند پاسخگوی نیازمطرح شده باشد. جامعۀ آماری این پژوهش کلیل کارکنان و مدیران سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل به تعداد 690 نر می باشد. که تعداد نمونۀ موردنظر با قابلیت اطمینان 95 درصد و سطح خطای 5 درصد برابر 247 نفرمی باشد. که تعداد نمونۀ موردنظر با قابلیت اطمینان اطمینان 95 درصد و سطح خطای 5 درصد برابر 247 نفر می باشد. نتایج حاصل ازتحلیل دادهها نشان داد که استراتژی پیمانکارانه بهترین استراـژی برای سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود و البته پراکندگی آن نیز کم است و با سایراستراتژی ها تداخل ندارد. همچنین یافته ها نشان داد میزان پیچیدگی نوع کار در سازمان با وزن 9/67 بعنوان بالاترین ضریب را از بین ویژگی های شاغل، نیاز به آزادی عمل شاغلین پست های سازمانی با وزن 0/46 بعنوان بالاترین ضریب را از بین ویژگی های مورد انتظارکارکنان از حیث بعد ویژگی های مشاغل، دایمی بودن شغل برای شاغلین پست های سازمانی با وزن 0/53 بعنوان بالاترین ضریب را از بین ویژگی های شغل و مفید و با ارزش بودن دانش برای سازمان با وزن 0/43 بعنوان بالاترین ضریب را از بین ویژگی های مورد انتظار کارکنان را داراست.

کلیدواژه ها

استراتژی منابع انسانی، استراتژی بامبرگرو مشولمف سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تکنیک AHP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.