سازمان منطقه ای آسه آن و توسعه توریسم در کشورهای عضو این سازمان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC05_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد عزیزابادی

دانشگاه تهران رشته مطالعت منطقه ای

چکیده

سوال اصلی این پژوهش این است که با توجه به رشد و توسعه قابل توجه و بالاتر از متوسط جهانی صنعت توریسم در منطقه جنوب شرق آسیا چه عواملی در این رشد و توسعه دخیل بوده اند؟ در پاسخ به این سوال سه فرضیه براساس سه متغیر سستقل مورد بررسی قرار گرفته است. سقوط سوکارنو در ابتدای دهه 70میلادی در اندونزی حجم مبادلات و تجارت خارجی کشورهای عضو سازمان منطقه ای آسه آن. تشکیل سازمان منطقه ای آسه آن و فعالیت های کاری این سازمان. و آزمون فرضیه های این تحقیق از طریق روش تحلیلی ـ توصیفی وکتابخانه ای انجام پذیرفته است. با توجه به یافته ها و آزمون های انجام شده دو فرضیه سقوط سوکارنودر اندونزی وحجم مبادلات و تجارت خارجی کشورهای عضو آسه آن که به عنوان فرضیه های بدیل مطرح بودند رد شد و با بررسی دقیق و تحلیلی فعالیت های سازمان منطقه ای آسه آن در چند دهه اخیر ومقایسه آنها با شاخص های مورد نیاز جهت توسعه صنعت توریسم فرضیه سوم که فرضیه اصلی تحقیق بود مورد تایید قرار گرفت یعنی مهم ترین عامل در توسعه قابل توجه صنعت توریسم در حوزه کشورهای عضو سازمان منطقه ای آسه آن، در چند دهه اخیر تشکیل این سازمان و فعالیت ها و برنامه ریزی های آن در جهت توسعه صنعت توریسم بوده است. این سازمان با فعالیت های مستقیم در زمینه صنعت توریسم از جمله ایجاد مرکز توسعه جهانگردی اسه آن در کولالامپور در سال 1986 و برگزاری سمینارهای سالانه وزرای توریسم کشورهای عضو آسه آن و غیر مستقیم در زمینه ایجاد زیر ساخت های لازم جهت توسعه این صنعت حمل و نقلی ارتباطات برقراری صلح و امنیت، توسعه منابع انسانی، تسهیل قواین و مقررات حفظ محیط زیست باعث رشد و رونق این صنعت در منطقه مزبور شده است.

کلیدواژه ها

سازمان منطقه ای آسه آن، توسعه توریسم، کشورهای عضو آ سه آن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.