بهینه سازی سیستم حمل و نقل عمومی با تاکید بر شاخص های خطوط اتوبوسرانی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM03_329
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوذر وفایی

دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران

علی قویدل

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران

عباس ارغان

دانشیار جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سمنان

هاشم نوروزی فرد

دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سمنان

چکیده

امروزه یکی از مسائل بسیار مهم شهرهای بزرگ و متوسط حمل نقل و ترافیک شهری است. توسعه بی رویه شهرها ناشی از شهرنشینی شتابان در دهه های اخیر توأم با افزایش جمعیت مشکلات متعددی را در زمینه حمل و نقل شهری بوجود آورده است، مناسب سازی شبکه حمل و نقل عمومی در سطح بسیار گسترده و با کارایی بالا می توان ضمن حل معضل ترافیک شهری منجر به رشد و توسعه پایدار شهری شده و باعث افزایش کارایی و عملکرد فعالیت های شهری گردد. بنابراین با توجه به مشکلاتی که امروزه شهرها در زمینه حمل و نقل شهری به دلیل فقدان سیستم ها پیشرفته حمل و نقل از قبیل مترو، تراموا با آن مواجه است ، این پژوهش در نظر دارد به بررسی شاخص ها و استانداردهای خطوط اتوبوسرانی جهت بهینه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به منظور خدمات رسانی مستمر، ارزان، سریع و مطلوب به متقاضيان سفرهای درون شهری نماید. یافته های مورد نیاز پژوهش به روش اسنادی گردآوری شده اند. نتایج پژوهش حاکی از آن است که مولفه ایی همچون مکان ایستگاه ، فواصل ایستگاه و تجهیزات ایستگاه از جمله مولفه های خطوط اتوبوسرانی می باشد که در صورت داشتن استاندار های لازم می توانند خدمات رسانی مستمر، ارزان، سریع و مطلوب به متقاضیان سفرهای درون شهری ارایه دهد

کلیدواژه ها

حمل و نقل عمومی ، شاخص های خطوط ، کاشان، بهینه سازی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.