بررسی نقش دیوار و بام سبز در کاهش مصرف انرژی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM03_322
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 564
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
استادیار گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
چکیده
با توجه به سهم ۴۰ درصدی مصرف انرژی در بخش ساختمان و کاهش منابع انرژی فسیلی کنترل، صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی در بخش ساختمان می تواند تأثیر بسیار ملموسی بر کل مصرف انرژی در کشور داشته باشد. استفاده از سامانه های غیر فعال در این میان یکی از راهکارهایی می باشند که طراحان می توانند با کمک آنها به هدف خود که رسیدن به طرحی پایدار و در نهایت کاهش مصرف انرژی می باشد، برسند. توجه به عوامل اقلیمی و کاربری ساختمان نیز از گزینه های بسیار مهم در انتخاب نوع سیستم غیرفعال و یا حتی فعال می باشد. استفاده از دیوار و بام سبز به عنوان سیستم های غیر فعال این مزیت را دارند که علاوه بر زیباسازی، کاهش آلودگی های هوا در بحث کاهش انتقال حرارت نقش شایانی داشته باشند. پژوهش حاضر با تأكيد بر تأثیر دیوار و بام سبز، به بررسی کاهش مصرف انرژی در اقلیم شهر تهران می پردازد که برای این منظور از نرم افزار دیزاین بیلدر استفاده میشود.کلیدواژه ها
نرم افزار دیزاین بیلدر، بام سبز، دیوار سبز، مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.