طراحی پیشنهادی جداره تعاملی مرکز محله با رویکرد واکاوی نقش آجر در معماری سنتی و مدرن
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM03_315
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 465
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علم وصنعت تهران، تهران
دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
رشد سریع شهرها و مدرنیته هویت محلات را دستخوش تغییر کرده اند. یکی از مصالح پرکاربرد در معماری سنتی ایران آجر است که تغییرات سبک معماری سبب کمرنگ شدن استفاده از آجر در معماری ایرانی است. این پژوهش بر بکار گیری خلاقانه مصالح آجری در شرایط کنونی صنعت ساختمان تمرکز دارد و به بررسی تکنیک های کاربردی و نوین مصالح آجری در نمونه های مختلف در طول دو دهه اخیر می پردازد. روش تحقیق، با استفاده از روش تحقيق مطالعه نمونه موردی، مبتنی بر مطالعات اسنادی و کتابخانه ای گردآوری شده است. سپس با ارزیابی تطبیقی به شناسایی روش ها و مزیت های نمونه های کاربرد مصالح آجر در پوسته ی نما پرداخته شده است. بدین ترتیب توانسته با تشخیص نکات مثبت و منفی منحصر به هر یک از روش های پیشرفته ی ساخت جهت استفاده از مصالح آجری در همنشینی با سایر مصالح، آنها را انتخاب کرد. آنالیز و استنتاج های حاصل از این پژوهش به پیشنهاد الگویی ترکیبی و فناورانه در طراحی و ساخت پوسته های آجری به روش اجرای نمای خشک دو پوسته برای کالبدهای شهری زمینه گرا منتهی می گردد.کلیدواژه ها
سرای محله، آجر، پوسته های آجری، پوسته های تعاملیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.