مد لسازی شالوده پوسته ای با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و پی به روش اجزای محدود
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM03_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 555
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه صنعتی قوچان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه صنعتی قوچان
استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه صنعتی قوچان
چکیده
شالوده هاي پوسته اي از جمله پی هایی هستند که با توجه به ساختار و شکلشان در مقایسه با انواع مسطح داراي ضخامت های کمتر و مقاومت بیشتری می باشند. این کاهش ضخامت به صرفه جویی در مصالح و کاهش هزینه ها منجر می شود. علاوه بر این، شکل خاص آنهاباعث افزایش باربري پي شده و خصوصیات رفتاري به شکل چشمگیری بهبود پیدا می کند. شکل پوسته به طور کلی امکان استفاده از کمترین مصالح با بیشترین عملکرد را فراهم می آورد. همچنین فرم خاص پوسته موجب افزایش ظرفیت باربری به ویژه در زمین های سست میشود. لذا استفاده از شالوده های پوسته ای یک گزینه مناسب برای فونداسیون سازه های بلند بخصوص برجهای مخابراتی در زمین های سست و ضعیف است. در این پژوهش، با مدل سازي شالوده پوسته اي مثلثی و همچنین شالوده تخت هم عرض، با ابعاد کاربردي با روش اجزاي محدود،در سه نوع خاک ماسهای سست، متوسط و متراکم رفتار آنها مورد بررسي قرار گرفته است. در این تحلیل که به صورت غیر خطی مصالح مي باشد، بتن و خاک به طور کامل مدل سازي شده اند. برای مدل۔ سازی ، از نرمافزار ABAQUS بهره گرفته شده است. تحليلها به صورت سه بعدی و با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و فونداسیون انجام گرفته است.کلیدواژه ها
شالوده پوسته ای، روش اجزای محدود، خاکهای ماسه ای، اندرکنش خاک و پی، تحلیل غیرخطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.