بررسی اثرات غیر مستقیم پاندمی COVID-19 بر محیط زیست جهانی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM03_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2788
نویسندگان
کارشناسی ارشد، رشته مهندسی منابع طبیعی- محی زیست-گرایش آلودگی های محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران-ایران،
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته برق مخابرات-گرایش شبکه های مخابراتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران-ایران
چکیده
ویروس کرونا (COVID-19)، زندگی روزمره ما را در طیف وسـیعی از مـوارد بی سابقه قرار داده است. از فاصله اجتماعی گرفته تا ممنوعیـت سـفر، بر سیاره ما تأثیر داشته است. با اقدامات قرنطینه ای کشورها تقریبا در هر گوشه دنیا، و تعطیل شدن هـای مراکـز صـنعتی و کـاهش مسـافرت، آسمان آبی را در شهرهای بزرگ جهان احیا کرده و سطح آلودگی را پایین آورده است. اما این ویروس کرونا نه تنها تهدیـدی بـرای سـلامت عمـومی است، بلکه در صورت عدم اقدام سریع و مسئولانه ، ممکن است تهدیدی جدی برای محیط زیست ایجاد کند. ما یک وضعیت غیرمعمول را تجربه می کنـیم و با بلاتکلیفی بی شماری پیرامون این ویروس روبرو هستیم که کل جهـان را به خطر انداخته است و علاوه بر این ، منجر به برخی پیامدهای غیـر منتظره محیطی شده است. محیط زیست جزء لاینفـک سـلامت انسـان و حیـوان است. در حال حاضر COVID-19 یک چالش بهداشت جهانی در قرن بیست و یکـم است. این تحقیق با هدف نشـان دادن اثـرات غیرمسـتقیم مثبـت و منفـی COVID-19بر محیط زیست است. تحقیقات ما نشان می دهد که بـین اقـدامات احتمالی و بهبود کیفیت هوا ، سواحل تمیز و کاهش آلودگی صدا ارتباط وجود دارد. از طرف دیگر، جنبه های ثانویه منفی نیز وجود دارد ماننـد کاهش بازیافت و آلودگی آبها و انتشار ضایعات گسترش می یابد، کشورها به احتمال زیاد اقتصادهای خود را رونق مـی دهنـد و انتشـار گازهـای گلخانه ای دوباره به بازار عرضه می شود. از این رو بیماری COVID-19، یک فاجعه جهانی است، این بیماری همـه گیـر ممکـن اسـت باعـث ایجـاد تغییرات رفتاری در آینده با اثرات مثبت و منفی در محیط زیست شود.کلیدواژه ها
اثرات، پاندمی، COVID-19، ویروس کرونا، محیط زیست.مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.