نظریه ساخت یابی و تحقیقات حسابداری مدیریت

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF04_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 297
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا تیو

کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه شهید بهشتی

مجتبی قنبری

کارشناسی ارشد مهندسی مالی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چکیده

نظریه ساخت یابی به دنبال پاسخ به یکی از مسائل چالش برانگیز علوم اجتماعی در خصوص اولویت ساختارها وعاملیت می باشد. در این نظریه به رابطه بین ساختار و عاملیت و اثرگذاری آنها بر روی یکدیگر و نیز تأثیر این رابطه بر ایجاد تغییرات وتحولات اجتماعی پرداخته شده است. در این مقاله ابتدا به صورت مختصر مضمون اصلی این نظریه ارائه می گردد و بعد از بیان علم اجتماعی حسابداری مدیریت، به زمینه های تحقیقاتی اشاره می شود که با استفاده از این نظریه در تحقیقات حسابداری مدیریت انجام شده است. بررسی ارتباط سیستم حسابداری مدیریت با دیگر بخش های سازمان و مطالعه هم زمان واقعیت های سازمان،دو جنبه مهمی هستند که در تحقیقات مربوط به حسابداری باید مورد بررسی قرار بگیرند. نظریه ساخت یابی به لحاظ متدولوژی به کار رفته در ان ئو علم اجتماعی حسابداری مدیریت از جایگاه خاصی بهره مند بوده که به واسطه آن در فرآیند تحقیق می تواند به عنوان یک ابزار که جنبه های هستی شناسانه تحقیق را هدایت می کند، به کار رود.

کلیدواژه ها

نظریه ساخت یابی، ساختار، عاملیت، حسابداری مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.