سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: HICONG02_045
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 192
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر واژگان محلی بر اشعار علی پدرام
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش بررسی تأثیر واژگان بومی تاتی تاکستان بر اشعار علی پدرام شاعر گویشور تاکستانی است و به نوع و نحوۀ بکارگیری واژگان زبان تاتی در خصوص زندگی محلی اقوام بومی ا شاره می گردد. واژگان بومی به دلیل توجه جامع به زندگی اقوام محلی و اهمیت دادن به فرهنگ و ادب گویش مذکور از اهمیت بالایی برخوردار بوده و دارای جنبه تصویرسازی های شاعرانه حائز اهمیت است. واژگان هر منطقه منعکس کنندۀ فرهنگ آن محیط است. از این رو واژگان زبان تاتی تأثیر شگرفی بر زندگی مردم این خطه دا شته، به همین دلیل موجب پیدایش آداب و رسوم خاصی در این خصوص گردیده است. مقاله حاضر علاوه بر اینکه به فرهنگ و آداب و رسوم اقوام تات زبانان تاک ستان در برخورد با موضوعات مختلف اشاره دارد، بلکه به توصیف و تحلیل تصاویر شاعرانه این زبان، در اشعار علی پدرام نیه اختصاص یافته است. جمع آوری داده ها به صورت کتابخانه ای و میدانی صورت گرفته ا ست. بنابراین، در این تحقیق به تو صیف و تحلیل تصاویر شاعرانه زبان تاتی، در اشعار پدرام پرداخته می شود. در این پژوهش سعی شده واژگان و اصطلاحات آیین و مراسم مربوط به موضوعات مختلف به تصویر کشیده شده و به تأثیر آن در اشعار علی پدرام اشاره شود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HICONG02_045 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1118106/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جانی، لیلا و رحمانی، محمد،1398،تاثیر واژگان محلی بر اشعار علی پدرام،دومین کنگره بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و اسلامی،تهران،https://civilica.com/doc/1118106
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، جانی، لیلا؛ محمد رحمانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، جانی؛ رحمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تامل فقهی در موارد 188-190 قانون مجازات اسلامی 1392
- انواع تلمیح در آثار منظوم احمد عزیزی
- عشق و عید در کلام مولانا
- تأملی بر تجارت ناجیه از منظر قرآن کریم
- پژوهشی در تشریح استخوان و اعصاب دست طب سنتی ایران اسلامی(از قرن سوم تا دوازدهم هجری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.