سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: HICONG02_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 269
فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 29 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الگوی حسابداری اسلامی و حسابداری مرسوم در ایران : ضرورت، چالش ها و استانداردها
چکیده مقاله:
مباحث مربوط به حسابداری اسلامی چندی است که در بين کشورهای اسلامی رواج یافته وعلی الخصوص ریشه های ان را باید در مباحث بانكداری اسلامی وعقود اسلامی جست . هر چند ذکر این نكته ضروری است که آوردن پسوند اسلامی به خودی خود علم حسابداری نيست ولی می تواند به مفهوم شاخه ای از این علم به منظور اشتباه نشدن با سایر تخصص های موجود در این علم که گزاره های منحصر به فرد خود را دارد تلقی شود. از آنجا که بسياری از جنبههای اقتصاد اسلامی تا حد زیادی با اقتصاد غربی متفاوت است، تكنيک های حسابداری انگليسی آمریكایی که براساس اقتصاد غربی و همراستا با نيازهای تئوریک آنها بنا شده، نمی تواند به آسانی در محيطی با اقتصاد اسلامی به کار گرفته شود. بنابراین استانداردهای حسابداری بين المللی که بر چنين تكنيک هایی بنا شده اند مشكلاتی را برای مسلمانان در سراسر جهان به وجود خواهد آورد؛ از این رو برای مسلمانان مهم و ضروری است که حسابداران آنها با توجه خاص به نيازهای اسلامی جوامع آنها، آن گونه استانداردهای حسابداری را تدوین نموده و توسعه دهند که با نيازهای جوامع آنها و نظریه های اقتصاد اسلامی و فرهنگ جوامع مزبور سازگار باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HICONG02_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1118075/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفری گرایلی، مهدی و عزیزی بارانی، سجاد،1398،الگوی حسابداری اسلامی و حسابداری مرسوم در ایران : ضرورت، چالش ها و استانداردها،دومین کنگره بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و اسلامی،تهران،https://civilica.com/doc/1118075
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صفری گرایلی، مهدی؛ سجاد عزیزی بارانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، صفری گرایلی؛ عزیزی بارانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی منشا از خود بیگانگی حقیقی از منظر عقل و نقل
- مسئولیت و شرایط خسارت قابل جبران توسط شهرداری در قبال آسیب های وارده به شهروندان
- تعارض قوانین در باب اموال منقول یا غیر منقول
- بیماری کرونا وسنت امتحان الهی
- بررسی تاثیر پولشویی بر فساد اداری(مورد مطالعه: شهرداری ارومیه)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.