تاریخ تحولات بین المللی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی، اقتصاد و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MPCONF06_238
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 613
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عیسی مرادی فرزان

کارشناس ارشد حقوق بین الملل

چکیده

همان طور که جامعه بین المللی از دوران باستان تحولات و تغییرات قابل توجه یافته، حقوق بینالمللی نیز که خود، حقوق حاکم بر این جامعه است، دگرگونی های شگرفی پیدا کرده نموده است.بدیهی است بررسی کامل این دگرگونی ها و تحولات، ما را با نظام حقوق بین الملل بیشتر آشنا خواهدنمود؛ حقوقی که بیش از سایر رشته های حقوقی، به تاریخ وابسته است، زیرا حقوق بین الملل اساساًیک نظام مبتنی بر تحول است. بروز اختلافات بین المللی در بین دولت ها و یا اتباع آنها، بیش از هرچیز محصول فقدان مقنن واحد در جامعه بین المللی است. این اختلافات در گذشته نه چندان دور بهطور عمده با توسل به زور حل و فصل می گردید. لکن پیرو نظریات ابرازی حقوقدانان به ویژه نظریهدراگو و پس از آن ممنوعیت جنگ در روابط بین المللی به ویژه در چارچوب سازمان ملل متحد، حلو فصل مسالمت آمیز اختلافات بین الملل، اهمیت ویژه ای یافت. حل و فصل اختلافات بین المللی دربین دولت ها مبتنی یر این اصل بنیادین است که محاکم داوری و قضایی بین المللی فقط در صورتابراز اراده و رضایت صریح طرفین اختلاف صلاحیت رسیدگی خواهند داشت. این اصل در تمام عرصههایی که دولتها طرف اختلافات حقوقی می باشند، حاکم است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.