بهبود سیستم تشخیص نفوذ مشارکتی جهت مبادله محرمان اطلاعات با استفاده از تئوری بازی ها مورد مطالعه زیر ساخت ارتباطی شرکت نفت ایرانول

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
  • کد COI اختصاصی: ECDS06_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 976
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی حسین سهرابی

فناوری اطلاعات شرکت نفت ایرانول تهران ایران

طاهر جمالی نسب

فناوری اطلاعات شرکت نفت ایرانول تهران ایران

چکیده

سیستم های تشخص نفوذ IDSs مکانیسم های امنیتی مهمی هستند که تا حد گسترده ای برای حفاظت از شبکه بحرانی بکار گرفته می شوند. به هر حال ، IDSs های معمولی با توجه به رشد سریع اندازه شبکه ها و پیچیدگی حملات در مقیاس بزرگ، ناکارآمد هستند. برای کاهش این مسئله، IDS های مشارکتی CIDS ها در نشریات پیشنهاد شده اند.در CIDS ها، تعدادی از IDS ها هشدارهای نفوذ و داده های مرتبط دیگر را برای دستیابی به عملکرد بهتر در تشخیص نفوذ مبادله می کنند. با این وجود، تبادل اطلاعات مورد نیاز ممکن است منجر به فاش شدن اطلاعات محرمانه بخصوص در زمانی که این IDS به زیر ساخت ارتباطی شرکت نفت ایرانول تعلق دارند، شود. به منظور دستیابی به یک شناخت کمی از تبادل بین صحت تشخیص نفوذ و حریم خصوصی زیر ساخت ارتباطی شرکت نفت ایرانول، یک بازی چند نفره یک رهبره دولایه تکراری در این کار معرفی می گردد. براساس آنالیز نظری بازی، ما می توانیم رفتارهای مورد انتظار از مهاجم و IDS ها را استنتاج کنیم و منحنی تبادل محرمانگی و سودمندی را به دست آوریم. علاوه بر این، وجود تعادل نش NE ثابت شده است و یک الگوریتم به روز پویای غیر همزمان نیز برای محاسبه استراتژی های مشارکت بهینه IDS ها پیشنهاد می شود. در پایان، نتایج شبیه سازی برای اعتباربخشی به این آنالیز نشان ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

سیستم های تشخیص نفوذ مشارکتی، مهاجم ، تبادل محرمانگی و کاربردپذیری، استنتاج، تئوری بازی، شبیه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.