ارائه الگوی مدیریت جهادی بر گرفته از فرمایشات مقام معظم رهبرى (حوزه آماد و پشتیبانی نهاجا)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
  • کد COI اختصاصی: ECDS06_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 400
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پوریا رحیمی

دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی ،عضو نخبگان بنیادشهید

مهدی اسماعیل نژاد

دانشجوی دکتری تخصصی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

چکیده

مدیریت جهادى که با پیروزى شکوهمند انقلاب اسلامی پایه ریزى شد و در دهه کنونی با توجه به وضعیت سیاسی، علمی و . . . نیاز به تقویت و بکارگیرى در کل جامعه می باشد. ازاین رو این تحقیق باهدف شناساییشاخص هاى فرماندهی و مدیریت جهادى مبتنی بر فرما یشات مقام معظم رهبرى (مدظله العالی) انجام شده و ازنظر هدف از نوع تحقیقات کاربردى است که به صورت موردى/زمین هاى و با رویکرد اکتشافی (تحلیل محتوا)انجام شده است. جامعه آمارى تحقیق، فرمایشات مقام معظم رهبرى می باشد که به روش تمام شمار بررسی گردید و براى بررسی روایی تحقیق نیز از ضریب توافق بین دو کدگذار استفاده شد. یافته هاى تحقیق نشان میدهد شاخص هاى فرماندهی و مدیریت جهادى از دیدگاه مقام معظم رهبرى در سه بعد ویژگی ها (آینده نگرى، صداقت و روراستی ، داشتن اهداف الهی، داشتن اهداف الهی، امید به پیروزى ، کنترل هواى نفس، در راستاى مقابله با دشمنان، در راستاى مقابله با دشمنان، توجه به همه جوانب، امید به آینده، خطر پذیرى ، ایثار، هوشیارى و مسئولیت پذیر)، رفتارها (کارآفرینی ، تولید علم، ابتکار و نوآورى، مبارزه با نفس، مبارزه با ظالمان و ستمگران، ترسیم و تبیین آینده و چشم انداز، از بین بردن موانع، قاطعیت و سخت گیرى ، ایجاد اتحاد، وحدت و هماهنگی، دعوت و تشویق به جهاد، آمادگی کامل، دعوت و تشویق به جهاد، انجام امر به معروف و نهی از منکر، مبارزه با فتنه گران، مبارزه با تروریسم، مبارزه با فساد، داشتن تدبیر و تلاش مستمر و بی وقفه) و پیامدها (افزایش امنیت و اقتدار ملی ، افزایش شأن کارکنان، استقلال و آزادى ، آرامش زندگی و سعادت بشر، آبادانی و عمران، ایجاد فرهنگ و اندیشه صحیح، تقرب به پروردگار، پیروزى بر دشمنان، افزایش عزت ملت ایران، اعتلاى اسلام، تحقق عدالت، نجات مستضعفان و پیشرفت جامعه) قابل انجام می باشد.

کلیدواژه ها

مدیران و فرماندهان، مدیریت و فرماندهی جهادى ، شاخص ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.