بکارگیری الگوریتم فاخته برای حل مسئله بازآرایی بهینه شبکه های توزیع در قالب سناریوهای مختلف با رویکرد کاهش تلفات

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی مکانیک و برق ایران
  • کد COI اختصاصی: MBCONF01_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 644
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان دیناروند

دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه برق واحد بروجرد دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد ایران

محمد محمدی

استادیار گروه برق واحد بروجرد دانشگاه ازاد اسلامی بروجرد ایران

چکیده

شبکه های توزیع به لحاظ موقعیت استراتژیک و برق رسانی به مشترکین از جایگاه مهمی در شبکه های بهم پیوسته برق برخوردار است و همواره تحقیقات زیادی در این حوزه در جهت حل و تعدیل و تحلیل مشکلات شبکه های توزیع صورت گرفته است.از جمله دغدغه های مهم بهره برداری در شبکه های توزیع می توان به تلفات توان حقیقی در فیدرهای شبکه، نامناسب بودن ضریب قدرت در برخی مصرف کنندگان، افت ولتاژ در طول فیدرهای شبکه بویژه در شین های انتهایی، نامتعادلی توزیع بار بین فیدرها، پایین بودن سطح شاخص پایداری ولتاژ به ازای افزایش بار در شین های شبکه، مشکلات خاموشی و بی برقی فیدرها، مشکلات کیفیت توان و افت ولتاژهای ناشی از اتصال کوتاه ها در شبکه، وجود برخی بارهای هارمونیک زا و مشکلاتی از این عدیده اشاره کرد. همواره محققین و مهندسین صنعت برق به دنبال راهکارهایی برای کم کردن این مشکلات هستند. تجدید آرایش شبکه که به بازآرایی نیز شهرت دارد یکی از روش هایی است که محققین برای حل مشکلات بکار می برند و آن را توصیه می کنند. در این روش از الگئوریتم فاخته برای حل بهینه مسئله بازآرایی استفاده می شود. این مقاله در چند سناریو بررسی می شود. در یک سناریو فقط بازآرایی و در سناریوی دیگر مسئله بازآرایی در کنار حضور منابع انرژی نو بصورت تولید پراکنده بررسی می شود.

کلیدواژه ها

شبکه های توزیع، بازآرایی، کاهش تلفات، روش بهینه سازی فاخته، الگوریتم پخش بار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.