سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: MBCONF01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 269
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله میراسازی نوسانات واحدهای تولید پراکنده متصل به شبکه با استفاده از ژنراتور سنکرون مجازی مبتنی بر کنترل کننده هوشمند (PSO)
چکیده مقاله:
واحدهای توليد پراکنده مانند فتوولتائيک و توربين بادی نسبت به گذشته توجه بيشتری را به خود جلب کرده اند. . واحدهای توليد پراکنده اغلب به يک شبکه قدرت با اينورترها متصلاند. اينورترها که در واحدهای توليد پراکنده به کار ميروند عموماً با يک حلقه قفل فاز (PLL) ،کنترل مي شوند تا با شبکه سراسری سنکرون شوند. از نقطه نظر پايداری، اگر ظرفيت واحدهای توليد پراکندهای که بر پايهی اينورتر هستند بيشتر و بيشتر شود، قدرت سيستم نيز به صورت چشم گيری تحت تاثير قرار خواهد گرفت. مفهوم ژنراتور سنکرون مجازی را که برای کنترل اينورترها استفاده مي شود، تا رفتاریمشابه ژنراتور سنکرون واقعي داشته باشند را ميتوان به عنوان يک راه حل در نظر گرفت. ژنراتور سنکرون مجازی مي تواند از ذخيره انرژی در طول يک زما ن عملياتي کوتاه اينرسي مجازی توليد کرده و توان اکتيو ميتواند از طريق يک ژنراتور سنکرون مجازی مشابه با يک ژنراتور سنکرون توليد شود. در اين پژوهش،، يک رويکرد ميراسازی نوسان برای يک واحد توليد پراکنده با استفاده از ژنراتور سنکرون مجازی مبتني بر کنترلکننده هوشمند PSO که به يک شبکه نامحدود متصل شده مورد بررسي قرار گرفته است، که اين سيستم با نرم افزار MATLAB/Simulink شبيه سازی شده است
کلیدواژه ها:
ژنراتور سنکرون مجازی ، کنترل توان اکتیو ، کنترل توان راکتیو ، واحدهای تولید پراکنده ، کاهش نوسان ، کنترل کننده هوشمند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MBCONF01_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1116589/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دستوری رزاز، فرهاد و براتی، حسن،1399،میراسازی نوسانات واحدهای تولید پراکنده متصل به شبکه با استفاده از ژنراتور سنکرون مجازی مبتنی بر کنترل کننده هوشمند (PSO)،کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی مکانیک و برق ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1116589
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، دستوری رزاز، فرهاد؛ حسن براتی)
برای بار دوم به بعد: (1399، دستوری رزاز؛ براتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان
- بررسی و شناخت سیستمهای ماتی پلکس در خودرو
- نقش تحقیق و توسه در صنایع مخابراتی راه دور ایران
- استخراج پلاکهای بیماری MS از تصاویر MRI (پردازش تصویر)
- تولید انرژی الکتریکی در انرژی حرکتی انسان به هنگام راه رفتن به روش مکانیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
- حفاظت سیستم های قدرت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.